Injectie mase plastice - masini de injectie - Plastics Bavaria

Masini speciale de injectie - Maplan

 

În completarea seriilor de mașini cu unități de închidere și injecție standard, MAPLAN oferă conform cererii, mașini speciale de injecție cauciuc.

La seria de mașini cu 2 componente, 2 unități de injecție FIFO separate montate pe platanul superior al mașinii, sunt folosite pentu umplerea serială sau paralelă a matriței. Deasemenea există posibilitatea extinderii construcției cu o unitate de injecție suplimentară în poziție orizontală (mașina cu 3 componente).

Injectie cauciuc Injectie cauciuc Injectie cauciuc

MAPLAN “serie dublă” reprezintă o altă alternativă pentru necesități suplimentare, folosită la combinația cauciuc/metal. Această mașină combină două unități de închidere cu un platan extins partajabil într-o singură mașină și este perfectă pentru producția de piese voluminoase și cu suprafață desfășurată mare.

O versiune mai avansată este MAPLAN “cadru-C dublu” cu panoul de control de generație nouă PC50touch, care este folosită pentru piese din industria auto. În combinația asta două mașini cadru-C sunt conectate pe o singură structură. Mașinile pot fi îndepărtate în direcție longitudinală

 

 

Pentru mai multe detalii vizitati: www.maplan.at