Injectie mase plastice - masini de injectie - Plastics Bavaria

Roboţi liniari LRX/LRX-S - Krauss Maffei

Descriere generală

Atingerea eficienţei maxime şi creşterea valorii muncii prestate în procesul de injecţie – cu ajutorul roboţilor liniari.Factorii succesului în procesul de producţie a tehnicii de injecţie sunt clari: productivitate maximă şi calitate de înalta clasa – strâns legate de funcţionarea impecabilă a automatizarii.

Krauss Maffei vă oferă întreaga paletă de automatizări pentru injecţie: de la consiliere , proiectare şi punerea în funcţiune până la service suntem partenerii Dvs. pentru maximă eficienţă şi exploatare a procesului de injecţie.
Opţiunile variază de la solutii low-cost la soluţii special adaptate cerinţelor complexe ale clientului, urmărind fiecare pas spre o automatizare completă.

Fie ca aveţi nevoie de roboţi liniari low-cost, soluţii sofisticate de prindere sau celule automatizate la cheie, noi suntem partenerii Dvs. la fiecare pas al drumului, de la planificarea proiectului până la servicii de after-sale. Lucrăm în acest domeniu de mai bine de 25 de ani

Caracteristici

- Cuplaj de înaltă precizie pentru transmisie optimă de putere
- Sistem de poziţionare cu senzor – robotul cunoaşte întotdeauna poziţia exactă
- Acţionare servo-accelerare rapidă şi cicluri scurte
- Controlul integrat asigură operare uşoară
- Comunicare prin tehnologie VARAN bus – acurateţe înaltă de control la toleranţe mici

Versiunea LRX-S-standalone - flexibil si versatil

- Zona dinamică de securitate – extrem de sigur, chiar şi la instalaţii complexe
- Tablou electric pe axa Z - design compact
- Cursă paralelă a tuturor axelor – desprindere rapidă a pieselor şi flexibilitate mărită de extragere
- Modularitate înaltă – configuraţii personalizate/la comanda

Totul se reduce la automatizare personalizată – pentru forţe de închidere între 35 si 5400 t. Roboţii liniari au trei axe liniare şi trei axe la extremităţi. Aceştia pot îndeplini multiple sarcini in procesul de injecţie: inserare, extragere parţială, procese post-injecţie şi altele.

Seria KraussMaffei de roboţi liniari LRX/LRX-S este disponibilă într-un număr mare de variaţii care sunt compatibile cu maşini de injecţie cu forţă de închidere între 35 si 5400 t. Roboţii noştri pot fi folosiţi cu maşini de injecţie de orice fabricaţie.

 

Celulă de producţie Integrat în seria AX

Roboti LR

Roboti LR

 

Funcţionalitate mărită a sistemului

Seria LRX/LRX-S se bazează pe conceptul deja consacrat al utilajelor de injecţie KraussMaffei. Sunt uşor de învăţat, programat şi comandat. Înalta funcţionalitate a sistemului este asigurată deoarece componentele periferice standardizate cum ar fi benzile transportoare şi alte periferice sunt armonizate cu seriile de producţie. Sistemul este dinamic, rapid şi precis.
Timpi de extragere din matriţă de sub o secundă sunt posibile cu o precizie de repetare de +/- 0,1 mm.

Soluţia de automatizare perfectă pentru fiecare sarcină de producţie – eficient, compact şi individual.
Mobilitate excepţională: peste 500 de combinaţii de axe.
Standard de eficienţă a costurilor – nou definit

IR

Panou de comandă a utilajului de injecţie şi handheld cu reprezentare şi funcţionalitate identică.

Cuplarea unui robot liniar LRX sau LRX-S al KraussMaffei cu orice maşină de injecţie de orice fabricaţie nu constituie nici un fel de problemă. Instalarea şi operarea sunt rapide şi uşoare. Afacerea Dvs. va beneficia de viteza, precizia, înalta repetabilitate, programarea uşoară şi reînceperea instantă a producţiei după o oprire. Acestea sunt avantajele care fac din roboţii LRX and LRX-S o soluţie universală, extrem de fiabilă pentru automatizarea producţiei prin injecţie.

 

Pentru mai multe detalii vizitati: www.kraussmaffei.com