Injectie mase plastice - masini de injectie - Plastics Bavaria

Alimentatoare cu motor incorporat

METRO MES 10/50/250 (alimentator monofazat maşină)

Motan

Pentru montare directă pe flanşa de alimentare a maşinii de lucru. Alimentator cu izolare fonică şi comutator pentru motor încorporat, cu monitorizare automată a nivelului materialului prin senzor de nivel montat exterior. Semnalul de alarmă indică material insuficient. Curăţare automată a filtrului prin rafale de aer comprimat (METRO MES 50/250) şi prin greutate (METRO MES 10). Se poate folosi pentru material nou şi refolosit.

Set O 38mm pentru aspiraţie material inclus (constă din ţeavă de aspiraţie, 5m furtun flexibil, 2 coliere pentru furtun).

METRO HES 10/50/250 (alimentator monofazat buncăr)

Motan

Având comutator pentru motor încorporat, cu monitorizare automată a nivelului materialului. Semnalul de alarmă indică material insuficient. Curăţare automată a filtrului prin rafale de aer comprimat (METRO HES 50/250) şi prin greutate (METRO HES 10). Se poate folosi pentru material nou şi refolosit. Prevăzut pentru conexiune cu METROMIX şi material de izolare fonică (doar pentru METRO HES 50/250). Set O 38mm pentru aspiraţie material inclus (constă din ţeavă de aspiraţie, 5m furtun flexibil, 2 coliere pentru furtun).

Aceste modele sunt gata pentru folosire având recipient inclus, fiind proiectate pentru transportul unor cantităţi de material cuprinse între 10 şi 200 kg/h.

Ele sunt prevăzute cu un motor cu vacuum incorporat, filtru mare şi unitate de comandă uşor de folosit. Timpul este reglabil şi funcţia de alarmă indică material insuficient. Unităţile sunt disponibile pentru montare directă pe maşina de lucru (MES) sau pe buncăr (HES).
Antifonarea este prezentă la HES/MES 50 şi 250 făcând funcţionarea lor silenţioasă. Modelele HES/MES 250 sunt echipate cu motoare sigure fără perii şi pornire uşoară pentru funcţionare fără uzuri. Toate modelele au un capac cu balama pentru curăţare uşoară şi sunt echipate cu o clapetă mare de golire din oţel inoxidabil care asigură o funcţionare sigură. După fiecare ciclu de alimentare se realizează o curăţare reglabilă a filtrului utilizând aer comprimat.

Pentru mai multe detalii vizitati: www.motan-colortronic.com