Injectie mase plastice - masini de injectie - Plastics Bavaria

Alimentatoare cu suflanta separata

METRO HBS 250/350/750 (Alimentator trifazat buncăr)

Motan

Pentru alimentarea buncărelor de maşină, cuvelor de uscare sau altor buncăre de depozitare cu material nou sau regranulat. Alimentatorul este executat din oţel inoxidabil având curăţare automată a filtrului prin implozie şi monitorizare de nivel automată. Livrat complet cu suflantă separată şi comandă prin microprocesor. Include 5m linie de vacuum (O45mm, respectiv O60mm), 5m linie de alimentare cu material (O38mm, respectiv O60mm), ţeavă de aspiraţie, cablu de legătură şi accesorii.

METRO 2HBS 250/350/750 (Alimentator trifazat buncăr)

Motan

Pentru alimentarea buncărelor de maşină, cuvelor de uscare sau altor buncăre de depozitare cu material nou sau regranulat. Setul include două alimentatoare executate din oţel inoxidabil având curăţare automată a filtrului prin implozie şi monitorizare de nivel automată. Livrat complet cu suflantă separată şi comandă prin microprocesor. Include 2x5m linie de vacuum (O45mm, respectiv O60mm), 2x5m linie de alimentare cu material (O38mm, respectiv O60mm), 2 ţevi de aspiraţie, cablu de legătură şi accesorii.

Modelele HBS oferă o gamă mai largă de seturi de suflante, fiind proiectate pentru transportul unor cantităţi de material cuprinse între 250 la 750 kg/h. Unităţile se livrează cu o suflantă silenţioasă separată trifazată aşezată pe podea. Panoul de comandă este situat la o înălţime convenabilă, eliminând necesitatea de a-l aşeza pe maşina de lucru. Alarma indică material insuficient. Curăţarea filtrului cu sistem imploziv automat este o opţiune standard pe toate alimentatoarele HBS.

Unităţile METRO HBS sunt disponibile cu intrări pentru două materiale. Nu este necesară o valvă separată de amestec, deoarece alimentatorul HBS are o funcţie integrată proporţională pentru material nou şi regranulat. Raportul dintre materiale este reglabil, astfel încât alimentatorul furnizează un amestec complet omogen. Un singur panou de comandă poate controla până la două alimentatoare şi o suflantă separată. În consecinţă, se poate furniza un mic sistem de alimentare, cu alimentatoare HBS conectate la două maşini sau la o maşină şi o cuvă de uscare.

Pentru mai multe detalii vizitati: www.motan-colortronic.com