Injectie mase plastice - masini de injectie - Plastics Bavaria

Alimentatoare pe baza de aer comprimat

METRO MVS (Alimentator Venturi)

Motan

Pentru montare directă pe flanşa maşinii de lucru. Se utilizează pentru material nou şi Masterbatch. Fabricat din oţel inoxidabil. Echipat cu un controler uşor de utilizat cu funcţia de alarmă pentru material insuficient şi un microfiltru. Setul O20 mm de alimentare cu material inclus (furtun material flexibil 5m, coliere pentru furtun şi ţevi de aspiraţie din oţel inoxidabil).

ETRO NVS (Alimentator Venturi)

Motan

Furnizează unităţi de mixare şi dozare, uscătoare pentru buncăr şi cuve de uscare cu Masterbatch sau material virgin. Fabricat din oţel inoxidabil. Echipat cu un controler uşor de utilizat cu funcţia de alarmă pentru material insuficient şi un microfiltru. Setul O20 mm de alimentare cu material inclus (furtun material flexibil 5m, coliere pentru furtun şi ţevi de aspiraţie din oţel inoxidabil).

Alimentatorul MVS/NVS este destinat în special celor care produc piese şi componente mici din material plastic.
Acest alimentator cu aer comprimat poate îndeplini câteva funcţii diferite. El poate fi montat direct pe flanşa de alimentare cu material a unei maşini de injecţie mici pentru pentru a furniza 5 kg/h de material nou. El poate furniza masterbatch pentru alimentatoare cu masterbatch, aditivi pentru amestecător GRAVICOLOR sau material nou pentru un uscător cu aer comprimat LUXOR CA.

Multe caracteristici fac un MVS uşor de folosit:

- Este uşor ca greutate
- Se instalează rapid şi uşor
- Simplu de comandat şi de curăţat
- Are funcţionare silenţioasă
- Necesită o întreţinere minimă

Construcţia din oţel inoxidabil asigură puritatea materialului. Alarma indică material insuficient.

Pentru mai multe detalii vizitati: www.motan-colortronic.com