Injectie mase plastice - masini de injectie - Plastics Bavaria

Dozatoare gravimetrice

GRAVICOLOR 30 (Unităţi de amestec şi dozare gravimetrică)

Motan

Sistemul GRAVICOLOR 30 al firmei Motan dozează şi amestecă până la 4 materiale cu mare precizie şi repetabilitate. Acest amestecător gravimetric se montează direct pe o maşină de injectat mase plastice.
Folosind amestecătorul GRAVICOLOR 30 toate materialele folosite sunt optimizate constant pentru eficienţă şi performanţă economică combinată cu calitate şi productivitate ridicată. Cantităţile dozate şi cântărite sunt verificate constant faţă de valorile presetate de către unitatea de comandă. Astfel se garantează o precizie excepţională sub ±0.1%.
Număr de staţii de dozare: 4
Cantitatea totală de material: 60 kg/h

GRAVICOLOR 100 (Unităţi de amestec şi dozare gravimetrică)

Motan

Sistemul GRAVICOLOR 100 al firmei Motan dozează şi amestecă până la 4 materiale cu mare precizie şi repetabilitate. Acest amestecător gravimetric se montează direct pe o maşină de injectat mase plastice sau ca staţie de amestecare centrală.
Folosind amestecătorul GRAVICOLOR 100 toate materialele folosite sunt optimizate constant pentru eficienţă şi performanţă economică, combinate cu calitate şi productivitate ridicată. Cantităţile dozate şi cântărite sunt verificate constant faţă de valorile presetate de unitatea de comandă. Astfel se garantează o precizie excepţională sub ±0.1%.
Număr de staţii de dozare: 4
Cantitatea totală de material: 150 kg/h

MINICOLOR G

Motan

MNICOLOR G este o unitate de compacta de dozare si mixare pentru un material principal si un colorant sau un aditiv în forma de granule pentru masini de injectie, extrudere sau masini de suflat.

MINICOLOR G permite functionarea cu macinatura. Datorita calibrarii automate, timpul de punere în functiune este extrem de scurt. Unitatea este insensibila la vibratii si este special conceputa pentru montarea direct pe masina.
Cu comanda GRAVInet MC se pot controla pana la doua capete de dozare.

Capul de dozare al colorantului sau aditivului este asezat pe o doza tensometrica robusta dar extrem de precisa, functionand pe principiul de masurare al pierderii in greutate.

 

 

Pentru mai multe detalii vizitati: www.motan-colortronic.com