Injectie mase plastice - masini de injectie - Plastics Bavaria

Dozatoare volumetrice

MINICOLOR VL (Alimentator Venturi)

Motan

Alimentatorul Venturi poate fi folosit pentru umplerea automată cu granule a cuvei de aditivi. Un senzor de nivel semnalează nevoia de material şi verifică ca alimentatorul să nu funcţioneze în gol.
Alimentatorul MINICOLOR VL se instalează prin înlocuirea capacului cuvei de aditivi şi poate fi adaptat uşor.

* Capacitate de alimentare: 30 kg/h
* Consum de aer: max. 10 m3/h

MINICOLOR (Unitate de dozare şi amestec)

Motan

Montat între alimentatorul maşinii şi flanşa de alimentare a maşinii de prelucrat material plastic unitatea MINICOLOR necesită foarte puţin spaţiu. O piesă de oţel inoxidabil din zona de amestec împarte materialul principal în două şuvoaie. Ele se deplasează împreună cu aditivii spre flanşa de alimentare formând un amestec omogen.
Număr de staţii de dozare: 1 sau 2
Cantitate totală de material: 120 kg/h

Motan

In functie de necesitati, pe gatul de mixare pot fi instalate dozatoare cu surub sau cu disc. Dozatorul cu disc este ideal pentru piese translucide sau opace, precum si pentru dozarea unor cantitati foarte mici.

Cu MINICOLOR se pot doza simultan in fluxul de material principal pana la doi aditivi sau coloranti sub forma de granule.
Dozarea aditivilor are loc simultan cu  dozarea masinii de injectie sau continuu functie de turatia snecului extruderului in cazul dozatorului cu surub.

Dozatorul cu surub asigura o foarte buna precizie de dozare chiar si pentru cantitati foarte mici.
Sunt disponibile noua dimensiuni de discuri.

In timpul calibrarii, capul de dozare poate fi retras pentru colectarea si cantarirea probelor de material, de asemeni, poate fi schimbat foarte usor.

 

 

Pentru mai multe detalii vizitati: www.motan-colortronic.com