Injectie mase plastice - masini de injectie - Plastics Bavaria

Benzi transportoare

 

Organe de transport. Pentru fiecare cerinta a d-voastra va garantam suprafetele de transport potrivite. Datorita constructiei inteligente a corpurilor benzii ,ca la toate modulele MTF,schimbarea suprafetei de transport se poate face foarte flexibil. Puteti selecta diverse suprafete de transport, intarituri, structuri si culori, ca de exemplu nr. si inaltimea picioarelor, lungimea etc.

Conform cerintelor, va oferim o gama larga de suprafete de transport din materiale cum ar fi: PVC, poliuretan, polietilena, poliester, silicon si cauciuc ca si suprafete metalice pentru transportul pieselor ascutite sau fierbinti. Suprafetele din bumbac se comporta ca o perna si nu lasa in urma pieselor reziduri.

Pentrul transportul in domenii de temperaturi joase, ca de exemplu in industria alimentara, se recomanda o suprafata din hytrell. Longevitatea este semnul de recunoastere al tuturor suprafetelor de transport. Actionari-Putere, performante, economicitate-aceste criterii se asigura prin tehnica MTF. Actionarile optime se adapteaza in functie de modelul benzii transportoare si de cerintele de transport. Actionarile se disting prin flexibilitate la depanare si prin constructii solide in toate domeniile de exploatare.

La toate actionarile se poate preciza, conform dorintelor, viteza benzii de transport:constanta, cu o singura pozitie de reglare, cu tact sau doar cu o treapta si cu tact. Actionarile interioare sunt echipate standard cu reductor. La actionarile exterioare se pot monta reductoare si snecuri.

MTF

Pentru sarcini de transport mai mari si pentru lungimi mari de transport, foarte des se folosesc actionarile exterioare. Lantul de antrenare este foarte compact si robust.

MTF

Actionarile interioare cu reductor se folosesc foarte des in benzile integrate in ciclul masinii, din considerente de spatiu. Avantajul consta intr-un montaj simplu si protectia elementelor constructive.

MTF

Partea de jos a antrenarii exterioare nu are motorul montat lateral.

MTF

Antrenarea cu flansa se foloseste la sarcini de transport mari. Este adecvata special la intrebuintarea in medii cu praf: fara lant, fara pinioane, cu o durata lunga de functionare.

MTF

Actionarea compacta cu motor-tambur are rol de antrenare si nu are elemente constructive exterioare. Motorul-tambur poate fi introdus de la o lungime minima a benzii de 300mm.

Cadre suport universale

Cadrele suport-Multi-Tech MTF aduc flexibilitate si stabilitate pe roti. Suportii sunt din module individuale si pot fi reglate fara probleme la fiecare pozitie a benzii, dupa necesitate-banda transportoare Multi-Tech poate fi mobila sau stationara. Montajul simplu al suportilor Multi-Tech MTF rezulta din caracteristica profilelor asamblate in nut-T. Calitatea inalta de prelucrare a ramelor metalice cat si contrafixele incrucisate garanteaza stabilitatea benzii de transport.

HE 020.

Reglabila manual, lateral benzii se ofera o mare libertate de reglare a inaltimii. Conceptia mai complexa a cadrului HM 140 se monteaza la sarcini de transport mari.

MTF

HE 010

Telescopica, un singur picior in forma-H terminat lateral in acelasi plan cu corpul benzii. In conceptie mai complexa suportul HE010 se monteaza de exemplu la benzile pentru depozitare.

MTF

LD 020

Rame de baza inchise care ofera o stabilitate speciala.

MTF

KF 010

Talpa de sprijin, module cu roti pe directia lungimii benzii, reglabile pe o singura inaltime, se monteaza.la benzile unghiulare cu panta inclinata scurta.

MTF

IE 010

Amortizor cu gaz comprimat, reglare simpla pe o parte a benzii de transport.

MTF

TF 110

Sustinere centrala in forma de T, amortizor cu gaz comprimat integrat, talpa cu role, caneluri-T pentru reglarea rotilor.

HF 310

Echipare ca la TF 110 cu 2 amortizoare cu gaz comprimat pentru reglaj simplu, la benzile unghiulare late si cele in forma-Z.

MTF

AM 370

Patru sau mai multe sustineri reglabile pe inaltime, constructie fixa, special adecvata pentru benzile etajate.

MTF

Transportoare cu banda Multi Tech

MTF

Tip GL - Forma dreapta

MTF

GL HE 020

MTF

Inaltimea benzii de transport si panta au o singura pozitie de reglare.

Avantaje:

Actionare exterioara de tip AK, SN 18 cu protectie electrica la suprasarcina a motorului: compacta, robusta, rezistenta la uzura. In executie standard cu cablu de legatura.

- Suprafetele de rulare in toate variantele in functie de necesitatile de lucru.
- Etansarea de inalta clasa a benzii prin bagheta-clip
- Prin profilele de aluminium multifunctionale cu 2-nuturi (caneluri) se asigura usor montajul elementelor constructive.

Optional:

Sortimente late de palnii atasate in functie de pozitiile cerute.
Sistem de intindere al benzii brevetat

MTF

Suportul de sustinere tip IE 010 se poate regla in inaltime. Montajul pe o singura parte apropie banda de transport direct la unitatea de productie.

GL-IE 010

MTF

Avantaje:

- Actionarea interioara este compacta si nu are elemente exterioare.
- Reglarea in inaltime este foarte comoda prin coloana cu gaz comprimat.
- La o lungime mai mare a benzilor acest tip de suporti asigura o buna stabilitate.

GL-HM 010

MTF

Avantaje:

- Actionare exterioara situata pe orice parte a benzii.
- Inaltimea profilelor pentru toate cerintele de intrebuintare.

Tip NL - Forma unghiulara negativa

MTF

NL-TF 110

MTF

Suporti reglabili in inaltime cu role, cu profile multifunctionale MTF care inlesnesc instalarea in fluxul de productie. Unghiul pantei se fixeaza fara efort prin profilul cu amortizor cu o roata stelata tip maner.

Avantaje:

- Reglare simpla a pantei prin resortul cu gaz.
- Roti reglabile pe directie longitudinala.

Tehnica de cotire MTF

Tehnica de cotire inteligenta a benzilor de transport MTF va inlesneste reglarea pe inaltime a unghiului pantei, pozitiv sau negativ. Calitatea de prelucrare de prim rang prin care se evidentiaza produsele MTF este demonstrata prin:

- Capacul cotului este din elemente de aluminium turnate invelite in plastic stratificat
- Etansare optima intre suprafata de transport si corpul benzii
- Trecere sinuoasa de la banda orizontala la cea inclinata

MTF

Cotul de la partea superioara a benzii garanteaza trecerea sinuoasa de la partea orizontala la cea inclinata pentru conceptiile ZLsiPL.

MTF

Capacul cotului de la benzile unghiulare este realizat din piese de aluminium turnate acoperite cu masa plastica multistratificata.

NL-HE 020

MTF

Ideala pentru preluarea incarcaturilor de la inaltimi nu prea mari.

Avantaje:

- Se pot obtine toate tipurile de actionari,in regim constant,reglabil sau cu tact.
- Materialul special al suprafetei de transport la benzile unghiulare asigura stabilitatea la trecerea pe plan inclinat.
- Cotul benzii intre suprafata de transport si corpul benzii este etansat optim.
- Cuva standard de tip NL-C este din aluminium eloxat.
- Tensionarea benzii ramane constanta la toate unghiurile reglabile datorita unui sistem brevetat(inchizator cu cama).

NL-IE 010

MTF

Suporti cu roti reglabili in inaltime si profile multifunctionale MTF care inlesnesc instalarea in procesul de productie.

Avantaje:

- Protejata si usor de intretinut:
- Actionare interioara si comanda incastrata
- Prin parghia cu cama se poate regla foarte usor panta dorita.

Tip PL - Forma unghiulara pozitiva

MTF

PL-LD 020

MTF

Benzile de transport Multi-Tech-MTF cu cot pozitiv pot fi reglate unghiular intre 0 si 60 grade.

MTF

Avantaje:

- Cadre suport stabile pentru pozitii sigure
- Accesorii multiple dupa cerinte

TIP ZL - Forma unghiulara multipla

MTF

ZL-HF 310

MTF

In special benzile transportoare de tip Z au nevoie de un cadru stabil pentru a usura reglarea.Cadrul suport de tip HF 310 cu doua resorturi cu gaz comprimat usureaza operatorului o reglare comoda cu efort redus.

Avantaje:

- Posibilitati de reglare comfortabila a cadrului de sustinere.
- Constructie stabila
- Ideal pentru transportul de la masina in rezervoare mari
- Prin reglarea coturilor este ideala pentru schimbarile dese ale cerintelor de transport

Benzi transportoare I-Tech Tip IL

MTF

Tip IL 30

MTF

Scheletul benzii I-Tech se compune din profil de aluminium de30x30mm.partea superioara se compune din otel superior.
Latimea scheletului este cu numai 5mm mai lata decat latimea benzii.Rola de antrenare are un diametru de 52mm,iar rola de tensionare 32mm. Banda de transport este din material PU rezistent si calitativ. Benzile de transport I Tech pot fi echipate cu profil din otel superior.

Benzi care se multumesc cu putin

MTF

Benzile de transport MTF pot fi amplasate si fara suport de sustinere ca de exemplu sub masinile de injectat;cu unul sau cu mai multe picioare de sustinere. Acestea sunt pana la inaltimi de 1250mm ,lungimi de pana la 2500mm si latimi de pana la 300mm posibile.Talpile cu o suprafata de 400x400mm asigura o pozitie stabila.

Avantaje:

- Ideale pentru spatiile mici si integrate fara suport de sustinere
- Marimile de asamblare , in lungime de la 500 la 2500mm si latime de la 55la 300mm.
- Timp de mentinere mare a benzii prin ghidare cu canal de pana
- Pret avantajos datorita folosirii profilelor de aluminium

MTF

Se pot livra trei tipuri constructive de motoare. Toate actionarile sunt concepute reglabile, cu tact sau constante.

Pentru mai multe detalii vizitati: www.mtf-technik.de