Injectie mase plastice - masini de injectie - Plastics Bavaria

Shreddere

 

Shredderele au fost proiectate pentru intrebuințare multiplă, în special pentru reducerea volumului gunoiului și a lemnului. Linia GranuMATIC a fost exclusiv dezvoltat pentru reciclarea eficientă a materialelor polimer. Tehnologia unică este rezultatul exeprientei de multi ani a firmei Rapid, în producerea de granulatoare și shreddere.

Modelele GranuMATIC sunt optimizate pentru taierea plasticului în bucăți uniforme, chiar și a celor mai dure materiale
Tehnologia PolyCUT oferă deasemenea beneficii în economia de energie. Forma și configurația unică dă posibilitatea atingerii unei capacităti mari, chiar și cu un motor de putere mică, reducând costurile de exploatare.

Rapid

Caracteristici:

- Proiectat pentru plastic - GranuMATIC a fost proiectat exclusiv pentru reciclarea eficientă a materialelor polimer.
- Economie de energie - un GranuMATIC urmat de un granulator este soluția cea mai eficienta din punct de vedere al consumului de energie. În comparație cu un granulator mare, această soluție este mult mai eficientă.
- Tehnologia de tăiere PolyCUT - tehnologia unică este o combinație între unghiul de tăiere al cuțitului, viteza de tăiere și tăierea secvențială. Oferă o soluție de tăiere superioară pentru materialele plastice. PolyCUT asigură o tăiere fina cu efort minim și necesită putere mai mică.
- Sistem alimentare FlexiPUSH - sistemul pneumatic este cu autoreglare, absoarbe eficient vibrațiile și șocurile mecanice care apar în timpul funcționării. Forma specială a pâlniei de alimentare permite materialului să ajungă direct la rotor.
- Cuplaje robuste - proiectarea s-a facut fără compromisuri. Tehnologia de tăiere unică și cuplajele robuste necesita putere de acționare redusă pentru realizarea sarcinii, minimizând consumul de energie.
- Curățare și acces ușor - la proiectare s-a pus mare accent pe manevrare. Este usurată curațarea mașinii la schimbarea materialului sau a culorii. Demontarea unei plăci permite accesul instant la interiorul mașinii.
- Funcționare fără sită - Deoarece materialul este tăiat în bucăți uniforme mașina funcționeaza fără sită, opțional se poate monta o sită dacă se dorește obținerea unor particule mai mici.
- Întreținere ușoară - deschiderea frontală dă posibilitatea accesării ușoare și rapide a interiorului masinii. Toate cuțitele, fixe sau rotative, sunt ușor accesibile. Cuțitele rotative sunt reversibile și sunt casetate, simplificând întreținerea

 

Pentru mai multe detalii vizitati: www.rapidgranulator.com