Injectie mase plastice - masini de injectie - Plastics Bavaria

Seria Rapid 300 si 400

 

Beneficiul mare al conceptului „miez-deschis” este că oferă acces ușor și direct in interiorul mașinii, intervențiile de curatare și întreținrere se realizează rapid. Deasemenea accesul usor oferă posibilitatea verificării ușoare in cazul schimbărilor de culoare sau material evitând contaminarea.

Cuprinde granulatoare de mărime medie care pot fi folosite la operații centralizate sau individuale, pentru orice tip de material plastic. Piesele reciclate pot fi complete, retele de material, profile, tevi si placi mici

Rapid

Caracteristici:

- Design miez-deschis - posibilitatea accesului total în interiorul mașinii oferă controlul total al operțiunilor de curațare și verificare. Deasemenea intervențiile rapide de service și întreținere permit optimizarea productiei.
- Tăiere dublu încrucișată - oferă tăiere eficientă și economie de energie.
- Ciclu constant de taiere - garantează distanța corectă între sită și cuțite ceea ce este factorul crucial pentru obținerea materialului regranulat de calitate ridicată.
- Cuțite precalibrabile - timp de staționare minim la schimbarea cuțitelor și oferă o reglare exactă a cuțitelor pentru o calitate ridicată a materialului regranulat.
- Camera măcinare “super-tangențială” - ideal pentru piese voluminoase, asigurând prindere excelentă. Disponibil cu două cuțite fixe.
- Cameră măcinare cu front rabatabil - oferă acces total la interiorul camerei.
- Transmisie întarită - oferă granulare puternică și economică.
- Protecție blocare rotor - asigură deschiderea în siguranță a granulatorului

 

Pentru mai multe detalii vizitati: www.rapidgranulator.com