Injectie mase plastice - masini de injectie - Plastics Bavaria

Seria Rapid 500 si 600

 

Sunt granulatoare de mărime mare care pot fi folosite la operații centralizate sau individuale, pentru orice tip de material plastic. Piesele reciclate pot fi de dimensiuni mari, profile, tevi si placi.

Conceptul „miez-deschis” oferă accesarea totală a interiorului mașinii.pentru curățare, mentenanță și verificare rapidă. Vizualizarea ușoara a componentelor interioare ale mașinii permite o punere în funcțiune rapidă și sigura, fără pericolul contaminării la schimbarea materialului sau a culorii.

Rapid

Caracteristici:

- Design miez-deschis – oferă posibilitatea accesului total în interiorul mașinii, inclusiv la pâlnia de granule și la sită. La service accesul este ușor la cuțitele fixe și mobile oferind controlul total al operțiunilor de curațare și verificare.
- Camera măcinare “super-tangențială” – ideal pentru piese voluminoase, asigurând prindere excelentă. Disponibil cu două cuțite fixe.
- Tăiere dublu încrucișată – oferă tăierea cea mai eficientă a plasticului și economie de energie.
- Ciclu constant de taiere – garantează distanța corectă între sită și cuțite ceea ce este factorul crucial pentru obținerea materialului regranulat de calitate ridicată.
- Cuțite precalibrabile – timp de staționare minim la schimbarea cuțitelor și oferă o reglare exactă a cuțitelor pentru o calitate ridicată a materialului regranulat.
- Cameră măcinare cu front rabatabil – oferă acces total la interiorul camerei.
- Transmisie întarită – oferă granulare puternică și economică. Poate fi extinsă cu un volant suplimentar pentru inerție mărită și ambreiaj cu fricțiune.
- Sită reversibilă – asigură o durată de viață prelungită și durabilitate maximă.
- Protecție blocare rotor – asigură deschiderea în siguranță a granulatorului.
- Deschidere electrică – simplifică deschiderea și închiderea în sigurnță a buncărului

 

Pentru mai multe detalii vizitati: www.rapidgranulator.com