Silozuri - proiecte realizate

Silozuri - proiecte realizate

Finalul anului 2019 a adus un nou succes pentru compania noastră, crescându-ne expertiza în proiectarea și gestionarea sistemelor de alimentare odată cu livrarea celui de-al 7 siloz.

Silozurile reprezintă o soluție de alimentare din ce în ce mai adoptată de firmele care procesează cantități semnificative de material și pentru care cea mai eficientă variantă de achiziție rămâne cisterna.

În aceeași situație sunt și firmele care lucrează cu mai multe tipuri de materiale, au spațiu redus de stocare, iar disponibilitatea materialului este o necesitate.  

Realizarea unui siloz implică, în prima etapă, consultanța industrială - în cadrul căreia specialiștii Plastics Bavaria vor identifica soluțiile care se potrivesc cel mai bine solicitării dumneavoastră. Lucrăm în colaborare cu reprezentanții furnizorului și adaptăm proiectul nevoilor dumneavoastră. 

În cea de-a doua etapă, realizăm necesarul de material și vă transmitem oferta financiară și termenul de executare a lucrării. Concomitent cu acceptarea ofertei din partea dumneavoastră, echipa noastră face toate demersurile necesare realizării unui proiect de succes.

Etapa a treia constă în livrarea și montajul silozului, asigurându-ne că întreg proiectul funcționează în parametri optimi.

Pe tot parcursul derulării proiectului, păstrăm o strânsă legătură cu dumneavoastră, informându-vă periodic asupra statusului fiecărei etape. 

Vă invităm să vă convingeți!

Citește mai mult