Alimentatoare cu motor încorporat

Alimentatoare cu motor încorporat

Gama de alimentatoare monofazate METRO SG HES permite procesatorilor să automatizeze o zonă cheie a procesului de producție în mod eficient, din perspectiva costurilor, cu beneficii semnificative în gestionarea proceselor. Granulatul de plastic este transportat rapid și curat în buncărul de alimentare al mașinii de procesare, în buncărul de uscare sau în buncărul de stocare zilnică, în funcție de cerințe.

Alimentatorul are propriul sistem de control, astfel că recunoaște momentul la care a apărut necesarul de material și pornește alimentarea în mod automat. Astfel, este menținută continuitatea de funcționare a mașinilor de procesare concomitent cu eliminarea risipei de material. Spațiul de lucru este păstrat în condiții de curățenie și siguranță.

Motorul este instalat în nișa alimentatorului și este izolat fonic, astfel că zgomotul este redus în mod semnificativ.

Alimentatoarele METRO SG HES au capace cu balamale, pentru o curățare ușoară – inclusiv a filtrului. De asemenea, filtrul este curățat automat cu aer comprimat după fiecare ciclu de transport. În acest mod este asigurat transportul constant și fiabil al materialului, reducând costurile de întreținere ale alimentatorului.

Gama METRO SG HES cuprinde 4 modele alimentatoare care gestionează tranzite de material de la 15 k/oră până la 200 kg/ oră. Modelele METRO SG HES 50/80/200 pot fi echipate cu un filtru-cartuș în locul unui filtru din pânză.

Designul modular al alimentatoarelor din oțel inoxidabil polișat garantează operarea fără contaminanți și curățare ușoară, datorită suprafețelor de înaltă calitate. Deoarece ieșirea materialului are o clapă de evacuare construită din oțel inoxidabil, este rezistentă la abraziune și îndeplinește toate condițiile necesare pentru aplicațiile din industria alimentară și medicală. Designul în unghi mărește suprafața de ieșire și ajută cu materialele care se pot bloca.

Citește mai mult