Alimentatoare de sistem METRO SG HOS

Alimentatoare de sistem METRO SG HOS

Alimentatoarele de sistem METRO SG HOS pot automatiza zone de producție importante. Materialul care nu a fost procesat anterior sau materialul regranulat sunt transportate rapid și fără risc de contaminare la buncărul mașinii de procesare, buncărul de uscare sau pentru amestecare și dozare.

Materialul este livrat exact atunci când este necesar, ceea ce face ca mașinile de procesare să funcționeze constant, evitând astfel pierderi datorate timpilor morți. Risipa de material este eliminată și spațiul de lucru este menținut curat și sigur.

Toate alimentatoarele sunt realizate din oțel inoxidabil polișat, garantând operarea fără contaminanți și curățare ușoară datorită suprafețelor de calitate superioară.

Supapa de vid prin implozie garantează transport constant și stabil al materialului și reduce costurile de mentenanță. Filtrul puternic din oțel inoxidabil este curățat automat prin implozie, după fiecare încărcare. Astfel, materialul transportat este menținut în condiții optime, iar costurile cu întreținerea alimentatorului sunt reduse. Deoarece alimentatorul este închis ermetic, performanța de transport rămâne stabilă și nu există praf în jurul unității.

Citește mai mult