Dozatoare gravimetrice

Dozatoare gravimetrice

Motan Colortronic pune la dispoziție soluția completă pentru mixarea și dozarea gravimetrică a tuturor tipurilor de materiale utilizate în fabricarea componentelor din plastic. Aveți flexibilitatea de a alege echipamente din 5 game dedicate calității și eficienței:

MINICOLOR G asigură cea mai mare precizie, chiar și pentru cele mai mici cantități. Este o unitate gravimetrică de dozare și amestecare, pentru o componentă principală și masterbatch sau un aditiv sub formă de granule. Este potrivită pentru mașini de injecție, extrudere sau mașini de turnat prin suflare.

SPECTROFLEX G permite schimbarea materialelor rapid și ușor. Este echipamentul ideal pentru dozarea gravimetrică, foarte precisă, a pulberilor, peletelor, regranulărilor, fulgilor, granulelor și fibrelor în procese continue, cu densitate specifică în vrac instabilă.

GRAVICOLOR este soluția inteligentă pentru dozarea materialului granulat. Cuprinde unități gravimetrice de amestecare și dozare modulare, create pentru extrudare, injecție și turnare prin suflare. Sunt disponibile 6 modele, cu dimensiuni și rate de tranzit diferite, de până la 2200 kg/h.

ULTRABLEND medical asigură producție curată din punct de vedere clinic, pentru siguranță maximă. Este o stație gravimetrică de dozare și amestecare a granulelor din plastic, aditivilor și materialului reglarnulat, creată pentru aplicații tehnologice din industria medicală și farmaceutică.

SPECTROPLUS cuprinde echipamente mixte (dozare gravimetrică și volumetrică) și asigură dozare constantă, de calitate, pentru procese continue. Acoperă o plajă largă de materiale, de la granule, material regranulat sau sub formă de pulbere, până la materiale lichide sau sub formă de fulgi.

Citește mai mult