Dozatoare volumetrice

Dozatoare volumetrice

Compania Motan Colortronic asigură soluția completă pentru mixarea și dozarea volumetrică și gravimetrică a tuturor tipurilor de materiale utilizate în fabricarea componentelor din plastic. 

Din gama de echipamente volumetrice fac parte următoarele dozatoare:

  • MINICOLOR V este un echipament care permite dozarea simultană a până la 2 aditivi, sub formă de granule, în materialul principal. Acesta se montează între alimentator și flanșa de alimentare a unității de injecție.
  • MINIBLEND V este un echipament destinat dozării și amestecarii aditivilor cu material virgin. Se montează la flanșa de alimentare a mașinii de injecție. Asigură cea mai mare precizie, chir și pentru cantități mici de material.
  • SPECTROFLEX V permite schimbarea materialelor rapid și ușor. Echipamentul este ideal pentru dozarea volumentrică mixtă a pulberilor, granulelor, măcinăturii obținute din reciclare, fulgilor și a fibrelor în procese continue, contribuind la menținerea unei omogenități constante
  • SPECTROCOLOR V este răspunsul pentru precizie totală și consistență în dozare, cu cea mai înaltă repetabilitate. Cu până la 6 module de dozare, este ideal pentru materiale care au curgere ușoară sau normală.
  • SPECTROPLUS cuprinde echipamente care asigură dozare mixtă, atât volumetric, cât și gravimetric, în mod constant și în condiții superioare din punct de vedere calitativ, pentru procese continue în care omogenitatea constantă a amestecului este obligatorie. Spectroplus acoperă o plajă largă de materiale, de la granule, material regranulat sau sub formă de pulbere, până la materiale lichide sau sub formă de fulgi.
Citește mai mult