Sistem injecție preforme PET Netstal PET-LINE (top-entry)

Sistem injecție preforme PET Netstal PET-LINE (top-entry)

Seria PET-LINE propune mașini de injecție cu unități de închidere hidraulice, în 3 platane și forță de închidere de 2400 kN, 4000 kN și 5000 kN. Cele 3 forțe de închidere pot fi combinate cu matrițe de dimensiuni variate și 24 – 144 de cavități, oferind un grad ridicat de fexibilitate. Tehnologia servohidraulică permite unității de închidere mișcări foarte rapide, obținând o reducere a timpului/ciclu cu 15%.

Principiile de acționare revoluționare permit consumuri de energie foarte scăzute, iar recuperarea energiei cinetice face posibilă creșterea eficienței cu până la 10%.

Mașinile PET-LINE au o construcție robustă, ceea ce susține precizia înaltă în operare și reproductibilitate maximă pentru toate dimensiunile matrițelor.

Domenii de aplicare: preforme PET standard pentru apă și băuturi carbogazoase, preforme PET speciale - preforme barrier (cu tehnologie tip barieră), preforme cu gât larg, preforme pentru ambalaje produse cosmetice, detergenți, preforme hotfill (pentru umplere la cald).

Citește mai mult