Sisteme de selecție și distribuție material

Sisteme de selecție și distribuție material

METROLINK este cel mai avansat sistem de selecție și distribuție a materialelor, complet automat. Stațiile de selectare material METROLINK asigură ca orice conexiune dorită dintre o mașină de procesare și un material să poată fi realizată rapid și fiabil, fără contaminări.

Cu un design compact, vertical, un turn METROLINK poate gestiona distribuția a până la 16 materiale către până la 32 de mașini de procesare, toate acestea cu o amprentă la sol de 1 m².

METROLINK nu are furtunuri flexibile și nu există operații de comutare în timpul transportului normal. Conexiunile fixe ale conductelor pe întregul proces de producție până la următoarea modificare a materialului asigură securitate maximă și durată de viață lungă. Debitul sistemului poate fi crescut și mai multe linii de mașini pot fi alimentate simultan.

Înainte de fiecare schimbare de material, METROLINK purjează automat liniile de alimentare cu material, aspect esențial pentru a elimina orice posibilitate de contaminare a materialelor.

Citește mai mult