Sisteme IESG

Sisteme IESG

IESG este un sistem compact de răcire, cu descărcare gravitațională, care dispune de un chiller, un freecooler, pompă de recirculare la consumator, rezervor compact și unitate de comandă, toate încorporate într-o carcasă din oțel inoxidabil.

Acest sistem complex, fără glicol, complet automat, compus din compresoare cu gaz ecologic la care se adaugă o baterie specială de schimbătoare de căldură de mari dimensiuni, asigură apa rece necesară procesului tehnologic tot timpul anului, cu avantajul folosirii unui freecooler. Utilizarea temperaturii exterioare scăzute este metoda cea mai bună de răcire a apei la costuri redus, sau chiar costuri 0.

Caracteristici:

  • Panoul de control este prietenos cu utilizatorul și ușor de operat, permițând conexiuni în serie, monitorizarea funcțiilor și a alarmelor.
  • Condensatoare de înaltă eficiență garantează o temperatură ambientală de până la 45⁰C. Țevile din cupru și nervurile din aluminiu asigură performanță ridicată în schimbul de căldură și fiabilitate. Citește mai mult