Sisteme METRO G

Sisteme METRO G

Seria METRO G reunește sisteme de transport centralizat cu design modular, create pentru a îndeplini cerințe specifice de tranzit și tip de material, precum și de proiectare a fabricii. Este disponibilă o largă selecție de alimentatoare, cu opțiuni variate de transport, control, suflante și tehnici de filtrare.

Supapa de vid prin implozie garantează transport constant și stabil al materialului și reduce costurile de mentenanță. Filtrul puternic din oțel inoxidabil este curățat automat prin implozie, după fiecare încărcare. Astfel, materialul transportat este menținut în condiții optime, iar costurile cu întreținera alimentatorului sunt reduse. Deoarece alimentatorul este închis ermetic, performanța de transport rămâne stabilă și nu există praf în jurul unității.

Sistemele METRO G sunt complet adaptabile cerințelor de producție, fiind dotate cu alimentatoare modulare compatibile cu diferite rate de tranzit material, cerințe de intrare – ieșire și distanțe de transport. De asemenea, majoritatea alimentatoarelor permit opțiunea unui buncăr din sticlă sau din oțel inoxidabil.

Citește mai mult