Stații de cuplare METROCONNECT

Stații de cuplare METROCONNECT

Stațiile de cuplare material METROCONNECT asigură că fiecare conexiune a unui material cu o mașină de procesare poate fi făcută rapid și sigur, fără contaminanți.

  • MTEROCONNECT U are un design ergonomic care permite acces ușor și rapid la fiecare conexiune. Conectorii cu ajustaj cu strângere permit introducerea ușoară a liniilor de material în masa de cuplare. Capacele cu eliberare rapidă permit îndepărtarea ușoară și asigură un sigiliu cu închidere etanșă. Spațiul generos al prinderii oferă condiții optime pentru etichetare. 
  • Masa de cuplare codată wireless METROCONNECT C folosește tehnologia RFID (Identificare prin Frecvență Radio) pentru verificarea conexiunilor și asigurarea că materialul este transmis doar atunci când conexiunea este corect realizată, aspect esențial pentru orice aplicație care necesită urmărirea, verificarea și validarea materialului. În comparație cu sistemele tradiționale, tehnologia RFID oferă avantaje importante de trasabilitate.

METROCONNECT U și C permit cuplarea manuală avansată și sunt disponibile în 2 variante wireless RFID: codate și necodate.

Citește mai mult