VARISORT COMPACT

VARISORT COMPACT

Sistem de sortare cu mai mulți senzori, utilizat universal în aplicații de reciclare: plastic, lemn, metal, deșeuri solide, electronice, etc. VARISORT COMPACT este dezvoltat special pentru sortarea materialului tridimensional și al resturilor electronice. Sistemul combină un alimentator vibratoriu cu un transportor cu viteză ridicată, eliminând influența greutății, geometriei și caracteristicilor abrazive ale materialului pentru o calitate îmbunătățită a sortării. Ca rezultat, materialul imposibil a fi sortat poate fi acum procesat!

Comparativ cu sistemele convenționale de separare cu bandă transportoare, VARISORT COMPACT are un design compact, fără cerințe speciale privind spațiul de amplasre. Oferă flexibilitate la schimbările din producție datorate schimbărilor din piață.

Senzorul metalic inductiv detectează toate tipurile de metale până la 1.0 mm. Senzorul de pe cameră detectează metale de culori diferite și numeroase alte materiale, cu mărimi cuprinse între 5 și 50 mm. Acestea sunt sortate în funcție de culoare, formă/geometrie și/sau dimensiune. Dacă este necesar, senzorul cu infraroșu poate indentifica și sorta și materialele polimerice.

Citește mai mult

Alte echipamente și servicii

FLAKE PURIFIER+
FLAKE SCAN
VARISORT