Sistem injecție preforme PET Netstal PET-LINE (side-entry)

Sistem injecție preforme PET Netstal PET-LINE (side-entry)

Noua serie de mașini destinate producției de preforme PET, Netstal PET-LINE  cu eliminare laterală propune mașini de injecție cu unități de închidere electrice, cu forță de închidere de 3000 kN sau 4000 kN, ce pot fi combinate cu matrițe de dimensiuni variate cu până la 128 cavități, oferind un grad ridicat de fexibilitate. Noua PET-LINE asigură compatibilitatea perfectă cu matrițele cu intrare laterală și stațiile de răcire existente, precum și cea mai mare viteză și precizie pentru maximzarea producției.

PET-LINE side entry impresionează, de asemenea, prin putere net superioară, operare ușoară, eficiență energetică și o unitate de operare de ultimă generație.

Mașinile PET-LINE au o construcție robustă, ceea ce susține precizia înaltă în operare și reproductibilitate maximă pentru toate dimensiunile matrițelor.

Domenii de aplicare: preforme PET standard pentru apă și băuturi carbogazoase, preforme PET speciale - preforme barrier (cu tehnologie tip barieră), preforme cu gât larg, preforme pentru ambalaje produse cosmetice, detergenți, preforme hotfill (pentru umplere la cald).

 

Citește mai mult