Tehnologie Multinject

Tehnologie Multinject

Tehnologia Multinject a fost perfecționată în mod constant, din anul apariției sale (1963) și până în prezent, pentru a răspunde provocărilor generate de dezvoltarea și complexitatea proceselor de injecție a maselor plastice în ceea ce privește crearea de valoare adăugată. 

KraussMaffei, brand cu istoric de pionierat în acest domeniu al utilajelor de injecție plastic, pune la dispoziția industriei de profil posibilitatea implementării tehnologiei Multinject potrivite și adaptate specificului fiecărei activități de producție, prin intermediul unei game extinse de mașini de injecție multicomponent, cu forțe de închidere de 650 kN până la 54.000 kN.

Beneficiile aduse de implementarea acestei tehnologii sunt legate de asigurarea unei funcționalități îmbunătățite proceselor, libertății în alegerea designului pieselor finite multifuncționale, precum și obținerii unor costuri de exploatare reduse în mod semnificativ.

Mașini, utilaje și echipamente pentru injecția de mase plastice - tehnologie de ultimă oră de la KraussMaffei, partener de top din domeniul industriei prelucrării maselor plastice.

Reperele realizate prin combinarea diverselor tipuri de materiale termoplastice, elastomeri sau poliuretan, sunt de o calitate excepțională.

 

Citește mai mult