22 May, 2024

ALARMcollector - monitorizare și centralizare alarme de la distanță

Cu un efort minimal, toate alarmele și notificările generate de sistemele Motan Colortronic echipate cu opțiunea CONTROLnet pot fi centralizate și monitorizate de la distanță pe orice dispozitiv (PC, Smartphone sau tabletă) într-un mod extrem de facil, prin intermediul echipamentului ALARMcollector și a unei conexiuni funcționale la internet.

Isny, 25 Aprilie 2019 – Mașinile de injecție care se opresc brusc în timpul exploatării produc pierderi substanțiale, în special atunci când sunt încorporate în celule de producție total automatizate. Timpii de staționare au ca rezultat imediat o depășire a costurilor bugetate sau, chiar mai grav, pot cauza disfuncționalități în întregul lanț logistic, ducând la nerespectarea termenelor de livrare asumate.

Capacitatea de a identifica foarte rapid problemele apărute în interiorul sistemelor de transport și dozare a materialelor este o condiție de bază pentru menținerea la capacitate maximă a productivității mașinilor.

Compania Motan Colortronic vine în întâmpinarea acestor provocări cu o soluție simplă și eficientă din punct de vedere al costurilor, și anume ALARMcollector.

Cu un efort minim, toate alarmele și notificările generate de sistemele Motan Colortronic, echipate cu opțiunea CONTROLnet pot fi centralizate și monitorizate de la distanță pe orice dispozitiv (PC, Smartphone sau tabletă) într-un mod extrem de facil, prin intermediul echipamentului ALARMcollector și a unei conexiuni funcționale la internet.

ALARMcollector oferă posibilitatea sortării, arhivării și exportului de date în format CSV. Există disponibile 21 de variante lingvistice care acoperă toate regiunile relevante.

Opțional, alarme optice și acustice pot fi conectate direct la echipament. Alarma acustică poate fi dezactivată cu ajutorul butonului de pe caseta de control sau prin intermediul browserului din dispozitivul dumneavoastră.

Cu ajutorul acestei soluții, companiile au posibilitatea de a monitoriza digital producția, fără a deține un centru de control. Soluția bazată pe browser nu necesită instalarea unui program special pe dispozitivul dumneavoastră sau alte sisteme adiționale SCADA. Opțiunea de transfer al datelor prin intermediul WiFi crește și mai mult flexibilitatea sistemului. Opțional, ALARMcollector poate fi accesat direct, fără a fi nevoie de parola WLAN, prin intermediul codului QR.

ALARMcollector reprezintă o soluție accesibilă și eficientă de retrofit pentru sistemele existente, deoarece nu este necesară o conversie sau o modernizare tehnică a controllerelor existente.

ALARMcollector - monitorizare și centralizare alarme de la distanță