22 May, 2024

BlueboX - Central remote management

Krauss Maffei BlueboX oferă soluții rentabile pentru servicii și diagnoză la distanță.

München, 17 Ianuarie 2019 - Atunci când mașinile și perifericele sunt controlate de la distanță, un computer poate întocmi rapoarte cu informațiile colectate, prin intermediul unei ”legături”/link (introducerea unui program în meniul unei mașini sau extragerea informațiilor din meniul mașinii, pentru analiză).

Prin urmare, computerul de administrare centralizată oferă soluții rapide și rentabile, în sprijinul operatorilor, asigurând mentenanță și diagnoză de la distanță.

BlueboX prezintă câteva avantaje importante: garantează securitatea IT, are un cost mic de instalare și utilizare, iar interfața sa este performantă și ușor de utilizat.

Ca și server preconfigurat la distanță, acesta este integrat în rețeaua clientului printr-o conexiune Ethernet și poate fi utilizat numai de către abonații certificați de rețea, ca utilizatori predefiniți. Pachetul software de bază conține funcțiile uzuale pentru activitățile privind instalarea, administrare și întreținerea sistemului.

Pachetul de bază asigură controlul unui număr de maxim 32 de mașini, accesul a 250 de utilizatori, precum și utilizarea softului de către 3 utilizatori, simultan.

BlueboX este dotat cu interfață de comandă MC6, integrată în scopul facilitării comunicării cu mașinile care sunt echipate cu același tip de interfață (MC6).

Conectarea la rețea cu ajutorul adresei IP sau conexiunii Ethernet reprezintă un avantaj pentru utilizator, acesta putând monitoriza producția de la orice calculator cu acces la rețeaua companiei.

Administratorul are posibilitatea de a accesa softul, la cererea utilizatorului, pentru diagnoză și mentenanță.

BlueboX - Central remote management