29 Nov, 2023

Gama de produse Swift a grupului Motan, premiată de KUNSTSTOFF MAGAZIN

Noua linie de produse swift a grupului Motan a primit distincția KUNSTSTOFF MAGAZIN la categoria periferice.

 

La data de 09 martie 2023, KUNSTSTOFF MAGAZIN a premiat produsele anului 2023 în cadrul unui eveniment organizat la Haar, în apropiere de München. Revista se adresează inginerilor, proiectanților, directorilor și decidenților în materie de investiții din sectoarele de prelucrare a materialelor plastice și publică conținut și știri din industrie, producție și tehnologie.

Pentru cele cinci categorii Producție, Robotică și automatizări, Periferice, Materiale și prelucrarea materialelor, precum și Fabricarea și proiectarea de unelte, au fost premiate produsele care au fost cel mai bine primite de către cititori. Motan s-a aflat, de asemenea, printre câștigătorii premiilor, deoarece noua marcă de produse swift a reușit să se impună în fața celor 40 de nominalizați la categoria Periferice. Și, întrucât decizia se bazează pe evaluările cititorilor KUNSTSTOFF MAGAZIN, premiul reflectă în mod direct opinia și experiența grupului țintă.

Cu modelele sale entry-level rentabile dedicate aplicațiilor standardizate de injecție și extrudare, gama de produse swift a reușit să obțină primul loc în categoria periferice. Swift convinge cu modulele, configurațiile și sistemele sale simple, eficiente și fiabile. KUNSTSTOFF MAGAZIN citează în special seria de uscătoare sCONVAC ca exemplu. Disponibile în trei versiuni, care pot fi combinate cu până la două transportoare sCONVEY și echipate cu două mașini de procesare, uscătoarele sunt polivalente și au o aplicabilitate versatilă și flexibilă.

 

Surse: motan-group.comkunststoff-magazin

Gama de produse Swift a grupului Motan, premiată de KUNSTSTOFF MAGAZIN