21 Jun, 2024

Inaugurarea noii fabrici Regloplas din St. Gallen

În perioada 25-30 septembrie 2023, Regloplas a celebrat marea deschidere a noului său sediu din St.Gallen, în prezența a peste 1000 de invitați din întreaga lume. Partenerii, clienții, furnizorii și publicul au sărbătorit povestea de succes a companiei.

 

St. Gallen, 02 Aprilie 2024 – În profida contextului economic global dificil, Regloplas – producator de unități de temperare, chillere și sisteme de răcire - a înregistrat o creștere constantă a proiectelor realizate. Performanța a adus cu sine și un impediment: insuficiența spațiului de producție în raport cu creșterea volumului de bunuri furnizate. Astfel, pentru a-și putea menține poziția competitivă și de lider la nivel mondial, Regloplas a luat decizia de a investi în construirea unei noi fabrici, în care își poate extinde și diversifica activitățile de producție și logistică, astfel încât să îndeplinească nevoile si așteptările actualilor și potențialilor clienți.

 

Oaspeți din 24 de țări în St.Gallen

Delegații au participat la tradiționala întâlnire globală de vânzări. La ceremonia de deschidere, consilierul guvernamental Marc Mächler și președintele orașului, Maria Pappa, au adresat salutări oaspeților. De asemenea, a fost prezentată cartea "Well-tempered - the history of Regloplas", scrisă și concepută de Otmar, Roman și Adrian Elsener. Președintele consiliului de administrație, Rafael Stieger, a declarat:

"Povestea de succes a Regloplas, documentată în această carte, continuă. Începem un nou capitol în noul sediu".

Clienții și furnizorii au avut parte, de asemenea, de dezbateri pe subiecte tehnice și networking, precum și un program de asistență atractiv.

 

Fabrică inteligentă - procese optimizate prin automatizare și digitalizare

Fabrica inteligentă, cu procese de înaltă eficiență, are ca obiectiv o creștere continuă. Întregul proces de producție este optimizat 4.0, iar întregul stoc pentru producție și piese de schimb este digital și complet automatizat. De asemenea, toată producția de aparatură de temperare este integrată pe verticală.

Cu o creștere de doar 18% a personalului și prin  optimizarea proceselor, Regloplas a reușit dublarea capacității de producție. Costurile de producție semnificativ mai mici se reflectă în prețuri avantajoase date spre achiziție și în termenele scurte de livrare.

 

Angajator social

Cu o suprafață de peste 14.000 m², noua clădire a companiei oferă suficient spațiu pentru cei 130 de angajați actuali. În calitate de angajator social, Regloplas permite angajaților săi să-i împărtășească succesul:

„Oferim condiții excelente de angajare și condiții de lucru ultramoderne. Restaurantul companiei noastre de la mansardă, unde angajații pot lua masa gratuit, le asigură bunăstarea fizică",

declară directorul general Christian Eckert.

Noul sediu al companiei este performant din punct de vedere energetic: conceptul energetic cu sisteme fotovoltaice și sonde geotermale acoperă o parte semnificativă din necesarul de energie. 

 

Surse: regloplas.comleaderdigital.ch


Regloplas AG este lider mondial în producția de dispozitive și soluții de control al temperaturii pentru industria de producție, injecție mase plastice, turnare sub presiune și alimentare. Echipe specializate răspund cerințelor ridicate ale clienților în ceea ce privește dezvoltarea, producția și vânzările internaționale.

Regloplas își desfășoară activitatea în locații din Elveția, Germania, Franța, SUA și China. De asemenea, compania colaborează cu o rețea globală de parteneri calificați din 50 de țări. 

Inaugurarea noii fabrici Regloplas din St. Gallen
Inaugurarea noii fabrici Regloplas din St. Gallen
Inaugurarea noii fabrici Regloplas din St. Gallen
Inaugurarea noii fabrici Regloplas din St. Gallen
Inaugurarea noii fabrici Regloplas din St. Gallen
Inaugurarea noii fabrici Regloplas din St. Gallen
Inaugurarea noii fabrici Regloplas din St. Gallen
Inaugurarea noii fabrici Regloplas din St. Gallen