29 Apr, 2024

Inovații NOLDEN Regelsysteme la FAKUMA 2023

După prezentarea marii inovații constând în colectarea datelor de proces prin intermediul unui portal cloud la târgul "K" din 2022, partenerul nostru NOLDEN Regelsysteme GmbH aduce la FAKUMA din acest an, în premieră, două noi dezvoltări ale unor produse consacrate. 

Cea mai recentă generație a controllerelor cu ecran tactil NOLDEN în carcasă tip turn, sunt acum disponibile cu până la 144 de zone de control.

"Când au fost lansate în urmă cu 11 ani, controlerele NOLDEN tip turn erau disponibile cu 24 până la maximum 48 de zone. Între timp, numărul zonelor de control a continuat să crească, iar limita anterioară de 120 nu mai era relevantă. Pe lângă creșterea numărului de zone de control, s-au schimbat și designul și mai ales structura internă.", 

declară Hans Werner Müller, director general al NOLDEN.


Aici a fost important să se țină cont de cererea constant sporită de opțiuni suplimentare, cum ar fi monitorizarea apei destinate răcirii și servocontrolul; tot mai multe unități sunt livrate în SUA, aici fiind impusă protecția dublă a zonelor.

Facilitatea operării este, de asemenea, foarte importantă; pentru ca afișajul să rămână ușor de citit, modelele mari au acum un ecran tactil din sticlă de 21 inch.
Noul design va fi transferat succesiv la carcasele mai mici, astfel încât va fi disponibil un total de 6 dimensiuni de carcase, de la 4 la 144 de zone, dintre care 3 cu design de tip turn.

În plus, toate controlerele tactile NOLDEN NR8000-v3 sunt acum disponibile cu interfață OPC-UA care acceptă formatul de date conform EUROMAP 82.2." 


Tot mai mulți clienți care operează mașini de injecție noi cu interfață OPC-UA, care acum funcționează fără interferențe doresc dispozitive NOLDEN compatibile cu aceasta".

Pentru clienții ale căror mașini nu dispun încă de OPC-UA, interfața TTY de 20mA este în continuare disponibilă ca opțiune pentru toate dispozitivele.

Inovații NOLDEN Regelsysteme la FAKUMA 2023