21 Jun, 2024

KraussMaffei marchează cea de-a 185-a aniversare printr-o ediție specială a seriei CX

Mașinile de injecție din seria CX comandate începând cu data de 09 mai 2023, timp de 185 de zile,  vor fi livrate cu dotări suplimentare gratuite. Sub motto-ul "RelaCX - it's a CX!", pachetul cu funcții extinse reduce costurile de operare și crește calitatea în producție.

Parsdorf, Germania, 9 mai 2023 - Pentru a marca cea de-a 185-a aniversare a companiei, KraussMaffei oferă o ediție specială a mașinilor de injecție din seria sa consacrată CX. Ediția specială cu sufixul "#185" include un pachet de dotări suplimentare care, în mod normal, sunt supuse unor taxe și care acum sunt integrate fără costuri adiționale. În acest fel, utilizatorii pot spori calitatea și eficiența în aplicațiile de injecție în intervalul 500 - 4200 kN, reducând imediat și în mod notabil costurile de operare.

 

Pachetul suplimentar aniversar al mașinii de injecție KraussMaffei CX include:

  • Servomotorul BluePower, care controlează optim pompele în funcție de necesarul curent sau de cerințele energetice. Acest lucru reduce semnificativ cantitatea de energie electrică necesară și, prin urmare, reduce costurile de operare, precum și emisiile de CO2 din producție.
  • Manșoanele izolatoare BluePower, care sunt plasate în jurul cilindrului de plastifiere, stabilizează profilul de temperatură și, astfel, sporesc stabilitatea procesului. De asemenea, acestea reduc timpul de încălzire cu până la 30 %, ceea ce duce la economii de energie pe măsură.
  • Funcția mașinii APCplus (Adaptive Process Control), care analizează continuu procesul de turnare prin injecție și compensează rapid și precis fluctuațiile de vâscozitate a topiturii legate de material și de mediu. Acest lucru permite o producție cu zero defecte. APCplus va fi integrat în seria specială CX #185 fără costuri atunci când se semnează un contract în termen de 185 de zile de la începerea campaniei, la 9 mai 2023.
  • Funcția smartOperation a mașinii, care permite un control intuitiv al întregului proces de turnare prin injecție, chiar și fără o expertiză aprofundată a aplicației. Astfel, companiile pot asigura un proces standardizat și fără erori, precum și o disponibilitate ridicată a sistemului chiar și fără un operator specializat. Și în acest caz, oferta de integrare gratuită se aplică dacă comanda este plasată în termen de 185 de zile.

 

Rezolvarea provocărilor cu încredere și relaxare

"Clienții noștri apreciază utilajele din seria CX pentru eficiența, designul compact și versatilitatea lor incredibilă. În ediția specială, pe lângă aceste avantaje, oferim acum o serie de funcții care îi ajută mod concret să facă față celor mai acute probleme actuale, precum costurile energetice și lipsa de forței calificate de muncă ",

a declarat Manuel von Varchmin, director al IMM Global Sales și Area Sales EMEA.

"Aceste mașini asigură clienților noștri posibilitatea de a se relaxa și de a surmonta provocările actuale. Ceea ce explică în mod elocvent motto-ul ofertei noastre aniversare "RelaCX - este un CX!"."

 

Sursa: press.kraussmaffei.com

KraussMaffei marchează cea de-a 185-a aniversare printr-o ediție specială a seriei CX

Echipamente complementare