21 Jun, 2024

Mașina de injecție Elios 4500 - puternică, rapidă și precisă

Netstal este lider în producția mașinilor de injecție pentru ambalajele cu pereți subțiri. Mașinile elvețiene de injecție sunt apreciate pentru viteză, precizie și eficiența energetică.

München, 18 iunie 2019 - Mașinile elvețiene de injecție sunt apreciate pentru viteza, precizia și eficiența lor energetică. Elios 4500 este modelul cu cea mai mică forță de închidere din această serie.

Elios - performanță maximă în domeniul ambalajelor cu pereți subțiri.

Netstal este lider în producția mașinilor de injecție pentru ambalajele cu pereți subțiri. Clienții care produc acest tip de ambalaje au fost încântați de seria Elios datorită avantajelor competitive pe care le oferă. Astfel Elios a fost un succes deplin încă de la început.

Concept hibrid pentru performanță maximă și consum redus de energie

Un punct forte al seriei Elios de la Netstl este sistemul unic de închidere acționat electric cu fortă constituită hidraulic. Mașinile din această serie sunt extrem de eficiente din punct de vedere energetic datorită cantității mari de energie cinetică recuperată. Unitățile de injecție cu două valve dinamice, împreună cu posibilitatea de a personaliza echipamentele, oferă clienților un produs fără concurență în acest domeniu.

Monitorizarea producției cu AnalytiX

Controlul și trasabilitatea sunt aspecte care devin din ce în ce mai importante. Producătorii doresc să monitorizeze și să elimine cu ușurință defectele din produsul finit.

Cu sistemul de monitorizare AnalytiX, clienții Netstal au întotdeauna la îndemână controlul producției de pe dispozitivele smart. Folosind funcții inteligente, abaterile de performanță ale mașinilor individuale pot fi detectate imediat.

Cu ajutorul acestei aplicații de monitorizare a producției clienții economisesc timp, crecând astfel eficiența procesului. Securitatea informațiilor reprezintă o prioritate pentru Netstal. Acordarea drepturilor de acces este controlată în totalitate de către client și poate fi stabilită ușor prin e-Service-ul Netstal.

Mașina de injecție Elios 4500 - puternică, rapidă și precisă