21 Jun, 2024

NETSTAL: o nouă imagine, un nou logo, o nouă poziționare de brand

Cu puțin timp înainte de expoziția Fakuma din Friedrichshafen, Germania, Netstal se prezintă cu o nouă identitate de marcă Cu un design corporativ contemporan, producătorul comunică vizual poziționarea de lider de piață și deschiderea sa către noi oportunități și provocări.

 

Näfels, 3. octombrie 2023 - Începând de astăzi, Netstal are o nouă identitate de marcă. Poziția de lider de piață, fiabilitatea și valoarea adăugată sunt valorile care formează nucleul mărcii noastre. În acest fel, misiunea noastră principală este aceea de a eficientiza producția și de a maximiza valoarea adăugată a clienților din domeniile strategice precum cel al ambalajelor cu pereți subțiri, al capacelor și preformelor PET și al tehnologiei medicale. Cu Netstal, obțineți nu numai tehnologie de top în domeniul injecției de calitate elvețiană, ci și un parteneriat de încredere la nivel de imagine.

 

Design corporativ contemporan

Nucleul noii identități de marcă este reprezentat de logo-ul companiei revizuit din punct de vedere grafic. În procesul de modernizare, am avut grijă să ne respectăm tradiția: forma de diamant, care a fost deschisă în părțile laterale, formând un cadru armonios pentru litere, rămâne clar recognoscibilă. În sens figurat, aceasta sugerează, de asemenea, că ne deschidem către noi oportunități și provocări. Printre acestea se numără digitalizarea și sustenabilitatea, precum și utilizarea responsabilă a materialului plastic. În același timp, rămânem fideli competenței noastre de bază, respectiv mașinilor de injecție.

 

Toate datele tehnice sunt disponibile online

În continuare, puteți obține informații despre produsele și serviciile Netstal pe noul site web și în noul centru de download, unde veți regăsi o prezentare clară a tuturor seriilor actuale și a informațiilor tehnice ale acestora.

 

Un nou aspect pentru mașinile de injecție

Odată cu trecerea la generația de comandă Axos 9, Netstal aplică noul nostru design și portofoliului actual de mașini. Culorile dominante pentru mașinile de injecție non-medicale sunt albastru închis și alb. Logo-urile tridimensionale cu aspect de oțel cromat subliniază calitatea înaltă a echipamentelor sale.

 

 

 

 

Sursa: netstal.com


NETSTAL  |  în România, prin Plastics Bavaria

Compania elvețiană NETSTAL Maschinen AG este un nume reprezentativ la nivel internațional în industria ambalajelor, precum și în tehnologia medicală, oferind mașini de turnare prin injecție și soluții de sistem de înaltă performanță. Portofoliul de produse include mașini de turnare prin injecție ELIOS și ELION cu forțe de strângere între 800 și 10.000 kN, sisteme de preforme PET-LINE pentru până la 144 de cavități și soluții de sistem la cheie. În domeniul mașinilor de turnare prin injecție, NETSTAL este lider tehnologic cu mașini performante care se remarcă pe piață prin viteză, fiabilitate și precizie. 
NETSTAL este parte a KraussMaffei Group din 1992.
 

Plastics Bavaria, partener și reprezentant Netstal în România, vă pune la dispoziție întreaga serie de echipamente pentru procesarea materialelor plastice, iar specialiștii noștri sunt întotdeauna pregătiți pentru a oferi soluții adaptate eficient cerințelor dumneavoastră. De asemenea, Plastics Bavaria oferă servicii complete de consultanță pentru configurarea mașinilor de injecție Netstal, asigurînd punerea în funcțiune a acestora și suport pe toată perioada de funcționare a sistemelor.

NETSTAL: o nouă imagine, un nou logo, o nouă poziționare de brand