22 May, 2024

Networking în interiorul comunității de mase plastice din România

Pregătirile pentru cea de-a treia ediţie Plastics Forum sunt în plină desfășurare! În perioada 7-9 iulie 2017, într-un spaţiu expoziţional de 500 mp, creat special pentru participanţi, vom prezenta „live” peste 35 de echipamente din domeniul injecţiei de mase plastice.

Braşov, 10 Iunie 2017 – Plastics Forum este o ocazie unică de a intra în contact cu tehnologii de ultimă oră şi demonstrații practice pe echipamentele expuse. Timp de un weekend, veţi avea şansa să interacționaţi și să purtaţi discuții utile cu cei mai importanţi furnizori din branşă, să construiţi relații noi de parteneriat şi să faceţi schimb de experienţă.
 
Suntem încântaţi să îi avem alături şi la această ediţie pe cei mai renumiţi furnizori cu ajutorul cărora vom prezenta soluții eficiente pentru optimizarea, dezvoltarea şi modernizarea capacităţilor de producţie: KraussMaffei, Motan Colortronic, Regloplas, Reglochill, Rapid, Sesotec etc.
 
Tehnologie de vârf și soluții personalizate 
 
Ediţia din acest an va fi un câştig pentru toţi participanţii datorită soluţiilor şi tehnologiilor inovatoare prezente în spaţiul expoziţional de 500 mp. Participanţii vor asista la demonstraţii prin intermediul cărora vor primi informaţii legate de cele mai moderne şi eficiente soluţii destinate reducerii consumului energetic, creşterii productivităţii şi a preciziei.
 
Pe lângă cele 3 maşini de injecţie pe care le vom prezenta şi care reprezintă punctul central de atracţie al evenimentului, invitaţii vor putea admira în funcțiune şi 32 de echipamente destinate prelucrării maselor plastice: 
• injecţie mase plastice
• transport, dozare şi uscare materii prime
• monitorizare şi control fluxuri de alimentare şi uscare materie primă
• unităţi de temperare matriţe
• echipamente de răcire
• granulatoare de diverse dimensiuni
• benzi transportoare
• separatoare diverse
Consolidăm comunitatea de mase plastice din țară 
 
Plastics Forum, locul de întâlnire al specialiștilor în mase plastice, este cel mai mare și mai complex eveniment care pune în contact întreaga piață de profil pentru un schimb valoros de idei și oportunități de afaceri.
 
Am pornit de la consolidarea ideii de comunitate care să aducă beneficii reale industriei româneşti şi am pus bazele unui eveniment organizat la standarde ridicate. Conceptul Plastics Forum este unul inovativ, îmbină utilul cu plăcutul într-un mod armonios şi duce la consolidarea relațiilor de parteneriat și la facilitarea interacțiunii dintre companii și producători. Alături de furnizorii noştri am reușit să ridicăm nivelul calitativ în producția autohtonă, odată cu reduceri de costuri și consum de resurse, iar acest lucru ne bucură peste măsură.
Susţinem industria românească
 
Cu fiecare ediţie organizată, evenimentul gândit şi implementat de noi a prins amploare, iar feedback-ul participanţilor ne ambiţionează tot mai mult. Satisfacția clienților este cel mai important principiu după care ne ghidăm în activitatea noastră şi considerăm că ambiţia de a face faţă tuturor provocărilor şi calitatea serviciilor oferite reprezintă fundamentul succesului Plastics Bavaria.
 
Soluțiile pe care le oferim în domeniul injecției maselor plastice sunt întotdeauna personalizate în funcție de necesitățile clienților. De-a lungul a peste 14 ani de experienţă, am reușit să ne menținem în topul preferințelor, iar clienţii ne-au devenit prieteni, pentru că numai o astfel de mentalitate poate duce la o colaborare de succes şi la o relație de durată.
 
În cadrul celor două ediţii organizate în 2013 şi 2015, peste 450 de specialiști în domeniul maselor plastice au participat la conferințe și workshop-uri tematice dedicate şi suntem pregătiţi să ne ridicăm la înălțimea celor mai exigente așteptări şi în acest an. 

Networking în interiorul comunității de mase plastice din România