22 Apr, 2021

Nolden NR8000mini, un nou echipament de control și monitorizare a temperaturii canalelor calde din matriță

NR8000mini este un echipament de control și monitorizare al temperaturilor canalelor calde din matriță. Echipamentul este dotat cu funcții de control și monitorizare a 4, 6 sau 8 zone calde.

Meckenheim, 12 Martie 2019 - Cu peste 40 de ani de experiență, Nolden este cunoscut pe piață pentru echipamentele de înaltă calitate de control al temperaturii pentru matrițe și controlul procesului din domeniul maselor plastice. Nolden furnizează elemente de încălzire, termocuple și regulatoare de temperatură.

Adaptiv și computerizat, controlul temperaturii cu evoControl® este noul sistem de control inovativ, bazat pe rețele neuronale artificiale. Control precis al temperaturii, atât pentru aparate de măsurare rapidă a temperaturii, cât și pentru distribuitoare gradate cu rezistențe. Numeroși parametrii de control pot fi ajustați specific, acest aspect făcând controlerul o unitate perfectă pentru matrițe complexe și dificile.

Controlerul pentru canale calde cu ecran tactil NR8000mini

NR8000mini este un echipament de control și monitorizare al temperaturilor canalelor calde din matriță. Echipamentul este dotat cu funcții de control și monitorizare a 4, 6 sau 8 zone calde. Aceste funcții sunt echipate standard, însă opțional poate fi echipat și cu funcția de observare a răcirii canalelor calde din matriță (în curând va fi disponibilă).

Echipamentul este dispus într-o carcasă metalică robustă, cu dimensiunile de 325 x 340 x 180 mm. Siguranțele pentru alimentare sunt poziționate pe lateralele carcasei, asigurând astfel accesul facil în caz de necesitate.

NR8000mini este dotat cu un ecran tactil de 7 inch, realizat din sticlă rezistentă, luminos și ușor de folosit, prin intermediul căruia pot fi vizualizate rapid toate funcțiile importante și parametrii de control. La solicitare, acesta poate afișa toate zonele împreună, grupuri de zone sau fiecare zonă detaliat.

Echipamentul este dotat cu o memorie a matriței, care este automat apelată în cazul unei întreruperi bruște a procesului. Informațiile monitorizate de NR8000mini pot fi descărcate în format CSV cu ajutorul unui stick USB și procesate ulterior pe un calculator. De asemenea, pentru protejarea sistemului, echipamentul deține funcții speciale, alarme programabile, oprire forțată în caz de supraîncălzire.

Echipamentele Nolden se pretează oricărui tip de mașină de injecție, indiferent de producător și pot fi modernizate oricând la cerere. NR8000mini reprezintă cea mai potrivită soluție tehnică din perspectiva raportului calitate - preț.

Nolden NR8000mini, un nou echipament de control și monitorizare a temperaturii canalelor calde din matriță