22 Jul, 2024

Noul extruder cu două șnecuri ZE 28 BluePower de la KraussMaffei

Operabilitate optimizată, eficiență crescută și termene de livrare mai scurte cu varianta revizuită a extruderului ZE 28 BluePower KraussMaffei.

Parsdorf, Germania, 7 noiembrie 2023 - Extruderul de laborator ZE 28 BluePower cu design revizuit se concentrează în mod clar pe o eficiență sporită, pe termene de livrare mai scurte și pe o mai mare rentabilitate. Acest utilaj nu impresionează doar prin prețul său atractiv, ci și prin performanțe și ușurința în utilizare .

ZE 28 BluePower este un extruder de laborator de înaltă performanță cu caracteristici impresionante, inclusiv un volum liber ideal (Da/Di = 1,65) și o densitate de cuplu ridicată de 13,6 Nm/cm³. Versatilitatea sa este demonstrată de capacitatea de personalizare a secțiunii de procesare, care poate fi proiectată într-o gamă de lungimi de la 32 la 64D, în funcție de cerințele de procesare, și poate fi echipată cu până la 3 alimentatoare laterale.

În plus, secțiunea de procesare este disponibilă în trei versiuni diferite de materiale pentru a oferi clienților protecția necesară împotriva uzurii și coroziunii pentru procesele specifice.

Pentru aplicațiile cu cerințe specifice, ZE 28 BluePower oferă o gamă largă de opțiuni de echipare, inclusiv piese pentru procese de prelucrare la temperaturi ridicate, cu o rezistență de până la 420°C. Opțiunea de echipare "UltraGlide" care permite poziționarea electrică a șnecurilor în direcția de acționare, extinde, de asemenea, posibilitățile deja diverse ale acestei mașini.

Începând cu octombrie 2022, extruderele ZE BluePower au fost echipate standard cu sistemul de control nou dezvoltat "pioneer processControl" (ppC), care oferă clienților un nivel ridicat de fiabilitate a procesului. Acest sistem de control include, de asemenea, funcții inovatoare, cum ar fi așa-numitele wizards, care oferă operatorului instrucțiuni pas cu pas pentru anumite etape de lucru, cum ar fi pornirea sau oprirea întregii linii.

După consultări intense cu clienții noștri, am răspuns la cerințele actuale ale pieței și am îmbunătățit corespunzător extruderul nostru cu două șnecuri. În viitorul apropiat, vom oferi extruderul la un preț competitiv și cu un termen de livrare atractiv.

a declarat Michael Tieben, Manager produs al seriei ZE BluePower

Randamentul energetic ridicat, controlul excelent al temperaturii în cadrul secțiunii de prelucrare, eficientizarea procesului de curățare a suprafețelor, protecția îmbunătățită a sistemelor electronice și o filieră de extrudare optimizată a toroanelor sunt caracteristicile cheie ale modelului reproiectat ZE 28 BluePower.

Secțiunile de procesare, inclusiv configurațiile șnecurilor, sunt în continuare personalizate și toate rezultatele ingineriei de proces pot fi extinse fără probleme la întreaga linie de extrudere BluePower, de la ZE 42 până la ZE 186.

Sursa: ahead.kraussmaffei.com

Noul extruder cu două șnecuri ZE 28 BluePower de la KraussMaffei

Echipamente complementare