22 Jul, 2024

O nouă colaborare Plastics Bavaria - Netstal

Plastics Bavaria anunță un nou parteneriat închiat cu Netstal. Netstal este un brand de renume internațional, care furnizează produse și soluții tehnologice de ultimă generație în domeniul maselor plastice.

München, 24 mai 2019 - Compania Plastics Bavaria adaugă în portofoliul furnizorilor săi încă un brand de renume - Netstal, o marcă internațională care oferă produse premium și soluții tehnologice de înaltă precizie în domeniul maselor plastice, oferind utilaje de ultimă generație cu un grad ridicat de precizie și mare viteză.

Plastics Bavaria vine în întâmpinarea nevoii clienților cu servicii complete de consultanță pentru configurarea mașinilor de injecție Netstal, asigurînd punerea în funcțiune a acestora și suport pe toată perioada de funcționare a sistemelor.

Cu o experiență de peste 16 ani în furnizarea de echipamente destinate injecției de mase plastice, Plastics Bavaria sprijină noul partener în următoarele sectoare: preforme - ambalaje PET, capace și dopuri, ambalaje cu pereți subțiri - caserole pentru industria alimentară și în domeniul tehnologiilor medicale - capace pentru seringi, atele, pensete, etc.

Prin echipamentele folosite pentru seriile de producție PET-Line, ELIOS și ELION, Netstal oferă un portofoliu de produse moderne și performante.

Strategia noastră este de a asigura satisfacția clientului, promovând produse și servicii de calitate și, în același timp, dorim să dezvoltăm o relație durabilă și stabilă cu fiecare client în parte.

O nouă colaborare Plastics Bavaria - Netstal