22 May, 2024

Plastics Bavaria la Demo Metal Brașov

Plastics Bavaria va participa la târgul regional Demo Metal din Braşov, în perioada 26 – 29.11.2018 ca unic expozant din domeniul maselor plastice.

Brașov, 08 Noiembrie 2018 – La standul 24B vizitatorii sunt așteptați cu o celulă completă de producție cu ajutorul căreia vor fi realizate, în timp real, piese de plastic de mici dimensiuni. Celula tehnologică este compusă dintr-o mașina de injecție KM 50-180 CX dotată cu dozator volumetric de colorant, uscător de material, două unități de temperare, chiller și robot LRX 50 si funcționează in circuit inchis cu conexiune doar la curent electric si aer comprimat.
 
KraussMaffei este prezent în celula de productie cu mașina KM 50-180 CX, o mașină permisivă cu matrițele de mari dimensiuni și flexibilă prin prisma design-ului compact. Din punct de vedere al productivității, se încadrează la categoria tehnologie de ultimă oră, prietenoasă în raport cu costurile și economică din punct de vedere al consumului de resurse. Robotul LRX este un robot liniar cu sarcină maximă de 5 kg, cu design pentru eliminarea vibrațiilor, care oferă precizie pe toate axele.
Regloplas oferă cele două unități de temperare care mențin temperatura constantă pe tot parcursul procesului.
Motan Colortronic este prezent cu mai multe echipamente, precum uscătorul de material Luxor 50 cu 2 cartuşe desicante pentru deumidificare continuă, un consum scăzut de energie iar temperatura de uscare poate ajunge până la 180 de grade. Alimentatoarele HES 50 sunt silențioase, rezistente și transportă rapid și curat granulele de material. 
 
Suntem unicul furnizor de echipamente din industria maselor plastice prezent la Demo Metal, reprezentând exclusiv producători redutabili pe piața românească și oferind toată gama de echipamente și servicii conexe de la prelucrarea granulei până la cea a produsului finit.
 
Vă așteptăm!

Plastics Bavaria la Demo Metal Brașov