21 Jun, 2024

REGLOPLAS - Unități de temperare. Noua generație a unităților de comandă RT200

Unitatea de comandă RT200 setează un nou standard pentru unitățile de temperare și încorporează toate cerințele pentru mediul digital de producție al viitorului.

St. Gallen, 14 Septembrie 2018 - Fiecare proces care presupune controlul precis al temperaturii impune folosirea unei soluții personalizate, având ca rezultat atingerea rapidă a performanței maxime a sistemului de producție.

Portofoliul de echipamente Regloplas oferă unități de temperare modulare, compatibile cu echipamentele clientului, fiind făcute să satisfacă nevoile individuale ale acestora și să sporească performanțele producției.

Precizie elvețiană și calitate dovedită

Unitățile de temperare sunt dotate cu un control sporit al debitului, care deduce considerabil consumul de energie și permite controlarea temperaturii în funcție de necesități. Unitatea de comandă RT200 setează un nou standard pentru unitățile de temperare și încorporează toate cerințele pentru mediul digital de producție al viitorului.

Cu ajutorul unui telefon sau a unei tablete, folosind interfața integrată Ethernet, USB, WLAN sau Bluetooth, se pot colecta date din memoria unității și, de asemenea, se pot realiza ajustări de parametri și mentenanță la distanță.

Monitorul are o rezoluție mare (800 x x480 pixeli) și interfața grafică permite operații intuitive și monitorizare ușoară. Funcția tactilă permite o utilizare facilă, iar pentru siguranța datelor, există și posibilitatea de parolare, mulțumită funcției ”password manager” cu introducere alfanumerică.

Calitatea produselor elvețiene Regloplas impresionează de peste 55 de ani. Clienții din toate colțurile lumii apreciază produsele din perspectiva calității oferite, experienței și competenței personalului care asigură suportul tehnic.

REGLOPLAS - Unități de temperare. Noua generație a unităților de comandă RT200