22 May, 2024

Regloplas construiește o nouă fabrică

Regloplas investește în extinderea activităților de producție si logistică într-un spațiu modern

St. Gallen, 21 Octombrie 2020 – În profida contextului economic global actual, Regloplas – producator de unități de temperare, chillere și sisteme de răcire - a înregistrat o creștere constantă a proiectelor realizate. Performanța reușită a adus cu sine și un impediment: insuficiența spațiului de producție în raport cu creșterea volumului de bunuri furnizate. Astfel, pentru a-și putea menține poziția competitivă și de lider la nivel mondial, Regloplas a luat decizia de a investi în construirea unei noi fabrici, în care își poate extinde și diversifica activitățile de producție și logistică, astfel încât să îndeplinească nevoile si așteptările actualilor și potențialilor clienți.

 

Începând cu anul 2022, noul sediu din St. Gallen va lua locul actualei unități de producție de pe Flurhofstraße, și va dispune de o suprafață de aproximativ 15 000 mp, repartizați în mod egal pe cele 6 etaje, Regloplas alegând astfel să construiască pe verticală în loc de orizontală, pentru a depăși limitările de spațiu și cele geografice ale regiunii.

Extinderea activității, respectiv creșterea producției, sunt numai două dintre scopurile urmărite de Regloplas prin intermediul noului proiect. Compania investește, de asemenea, în crearea unui mediu de lucru îmbunătățit și avansat din punct de vedere tehnologic, o fabrică “inteligentă” în care integrarea inițiativelor digitale va duce la o eficiență sporită a proceselor de producție, la creșterea calității, reducerea termenelor de livrare, asigurarea unei constanțe în livrarea pieselor de schimb și nu în ultimul rând, la reducerea timpilor de răspuns în interacțiunea cu clienții.

Noua unitate înglobează în structura sa un sistem de optimizare a utilizării resurselor naturale, prin intermediul energiei solare fotovoltaice generate în mod local și sustenabil, de pe acoperișul clădirii.

Lucrările de construire a fabricii au început la mijlocul anului curent iar evoluția acesteia poate fi vizionată aici.

Referințe: Articol Produs

Regloplas construiește o nouă fabrică