29 Nov, 2023

Regloplas multiPulse - control pulsat precis al temperaturii matrițelor

Cu multiPulse, Regloplas oferă o versatilitate individual aplicabilă și o soluție completă pentru controlul temperaturii prin impulsuri precise, până la 160ºC, proiectat pentru 16 circuite pe unitate.

St.Gallen, 11 Februarie 2019 - Fiecare proces de control al temperaturii solicită o soluție personalizată astfel încât performanța maximă a procesului de producție să fie accesată instantaneu.

Cu cât este mai complicat procesul de producție, cu atît mai personalizată este soluția necesară. Cu multiPulse, Regloplas oferă o versatilitate individual aplicabilă și o soluție completă pentru controlul temperaturii prin impulsuri precise, până la 160ºC, proiectat pentru 16 circuite pe unitate. Soluția poate fi extinsă în funcție de necesități.

MultiPulse oferă posibilitatea de a ajusta individual timpul de răcire pentru fiecare circuit. Temperaturile matriței și punctele fierbinți relevante pentru proces sunt controlate în mod constant și precis. Setând optim parametrii se pot scurta timpii de ciclu. În acest fel se economisește energia și se aduce o îmbunătățire considerabilă a produsului finit.

Echipamentul este adaptat pentru spații mici. Cu toate acestea, are încorporat un display cu funcții tactile pentru monitorizarea și urmărirea parametrilor.

Regloplas multiPulse - control pulsat precis al temperaturii matrițelor