22 May, 2024

Regloplas Vario – Tehnologie perfect adaptată clientului

Unitatea de comandă a temperaturilor variabile REGLOPLAS VARIO folosită în tehnologia de fabricație a pieselor injectate și compozite poate fi adaptată în funcție de aplicație.

St. Gallen, 19 Decembrie 2017 – Sistemul VARIO este utilizat împreună cu unități de temperare Regloplas standard, fiind implementat modular. Dispozitivele de control a curgerii pe tur și retur reduc la minimum pierderile de energie și oferă faze optimizate de încălzire și răcire.

Utilizarea modulară conferă flexibilitate

Prin VARIO, REGLOPLAS oferă soluția ideală cerințelor clientului. Unitatea de comandă poate fi echipată cu 2 unități de temperare, necesare producției cu temperaturi variabile. Astfel, REGLOPLAS poate oferi soluții flexibile, adaptate cerințelor clientului, fără a folosi un echipament special dedicat.

Costuri reduse prin economii

Deoarece VARIO separă circuitele de apă rece și apă caldă, fazele de răcire și încălzire sunt mai scurte, iar consumul de energie mai scăzut. Construcția modulară permite amplasarea într-un spațiu redus, permițând reducerea pierderilor de energie pe circuitele de tur și retur.

Aplicații multiple datorită spectrului larg

Unitatea VARIO se poate folosi împreună cu toată gama de unități de temperare REGLOPLAS. Gama acoperă aplicațiile cu apă de până la 200°C și cu ulei de până la 300°C. Sistemul este stabil și durabil, putând fi folosit atât în procesele de injecție cu materiale standard, cât și în cele cu materiale compozite. Concepția și dimensionarea canalelor din matrițe sunt deosebit de importante în folosirea cu succes a unităților de temperare dinamică, ele trebuind să urmărească în permanență contururile.

Universal adaptabile

Gama de produse REGLOPLAS include unități de temperare deosebit de performente cu transfer de căldură pe apă și ulei – atât echipamente standard cât și speciale, concepute pentru clienți – cât și diferite sisteme de comandă și accesorii suplimentare. Unitățile REGLOPLAS au standarde universale de utilizare, totuși toate sistemele pot fi adaptate perfect cerințelor clienților, indiferent de piață. VARIO extinde gama opțiunilor sistemului de comandă RT100, permițând schimbări rapide și flexibile între «rece» și «cald» în procesul de temperare vario termic.

Unitățile de comandă REGLOPLAS VARIO – ușor de folosit

REGLOPLAS AG – este garanția calității și inovației. REGLOPLAS s-a specializat de peste 50 ani în dezvoltarea și producția de unități de temperare. Clienții beneficiază de experiența firmei și know-how extraordinar în materie de consiliere, dezvoltare și posibilități de aplicare. Cu sediul în St. Gallen, firma garantează fiabilitatea deosebită, precizia și calitatea elvețiană. Compania este activă la nivel global, dar Service Plastics Bavaria este aproape de dvs., având răspunsuri la toate întrebările.

VARIO pe scurt:

  • Sistem robust, aplicații personalizate la costuri reduse pentru procese de temperare vario termice cu apă de până la 200°C.
  • Sistem flexibil pentru aplicații vario termice și clasice prin folosirea modulară a unităților de temperare standard.
  • Aplicații vario termice cu dispozitive care permit reducerea pierderilor de energie pe circuitele de tur și retur. Este disponibilă o opțiune suplimentară sub forma unei baterii energetice pentru reducerea costurilor.
  • Economie de energie, faze de încălzire și răcire mai scurte datorită separării circuitelor de apă rece și caldă.
  • Cosntrucție robustă și durabilă.
Regloplas Vario – Tehnologie perfect adaptată clientului