29 Nov, 2023

Sesotec deschide primul showroom în Franța

Sesotec, producător și dezvoltator de renume mondial pe segmentul sistemelor de detectare a metalelor, sortare și inspecție prin raze X, a inaugurat la sfârșitul lunii ianuarie primul său showroom din Franța, în Cesson-Sévigné, lângă Rennes.

 

Rennes, 28 ianuarie 2023 - Sesotec GmbH, cu sediul în Schönberg, unul dintre cei mai importanți producători mondiali de echipamente și sisteme de detectare a corpurilor străine și de sortare a materialelor, a marcat o nouă etapă în povestea de succes a companiei prin deschiderea unui nou showroom lângă Rennes, în Franța. Sediul de 150 m² din sud-estul Bretaniei nu servește doar ca birou pentru angajații Sesotec, ci și ca zonă de expoziție și de testare pentru clienți.

 

Sesotec a deschis deja o serie de showroom-uri în China, Thailanda și Italia. Cel mai recent este cel din Rennes, Franța. Saloanele de prezentare sunt echipate cu o gamă largă de sisteme de detectare a corpurilor străine, care sunt, de asemenea, disponibile pentru instruirea în domeniul aplicațiilor, în spiritul transferului de cunoștințe.

Fie că utilizează raze X, detectarea metalelor - în unele cazuri cu inteligență artificială - sau tehnologie magnetică, sistemele de înaltă precizie Sesotec detectează și elimină particulele străine în producția și prelucrarea alimentelor sau a materialelor plastice. Clienții pot fi siguri că în Sesotec au un partener competent și de încredere care le poate oferi soluții pentru fiecare etapă a procesului în numeroase aplicații. Producția devine mai eficientă, mai profitabilă, mai circulară și mai durabilă.

 

Johannes von Stein, vicepreședinte de vânzări pentru divizia alimentară la Sesotec GmbH, explică strategia de prezentare a companiei:

"Ca parte a internaționalizării noastre și a eforturilor noastre de a ne servi clienții la nivel local, în limba lor locală, în mediul lor cultural, showroom-urile trimit un semnal clar: Suntem și vom rămâne aici. Odată cu deschiderea noului showroom Sesotec din Rennes, ne vom putea ajuta clienții să găsească cea mai optimă soluție pentru liniile lor de producție."

Clienții se pot baza pe cunoștințele de specialitate și o asistență rapidă din partea echipei franceze specializate în vânzări și service. Iar compania va continua să își consolideze prezența în Franța, având deja planificate acțiuni de dezvoltare a biroului și a service-ului local.

Surse: sesotec.comouest-france.fr


Plastics Bavaria, partener și reprezentant Sesotec în România, vă pune la dispoziție  gama completă de servicii conexe în domeniul soluțiilor pentru detectarea, sortarea și separarea metalelor, iar specialiștii noștri sunt întotdeauna pregătiți pentru a oferi soluții adaptate eficient cerințelor dumneavoastră.

Sesotec deschide primul showroom în Franța