22 Jul, 2024

Sisteme pentru detectarea și separarea metalelor în aplicații ale maselor plastice de cădere liberă a fluxului granulelor

Sesotec este un specialist în domeniul detecției și sortării industriale, acoperind întreaga gamă de detectare și sortare a contaminanților din fluxurile de materiale, de la cele mai mici particule până la obiecte mari.

Schönberg, 23 August 2018 - Materialele vrac, indiferent dacă vin sub formă de particule sau de pudră, sunt fine sau grosiere și se găsesc în orice domeniu industrial.

Sistemele Sesotec pentru detectarea și separarea metalelor în aplicații de cădere liberă a fluxului granulelor ajută la obținerea celor mai bune rezultate în asigurarea calității, inspecția bunurilor intrate și protecția mașinilor.

Mașinile de sortare au un design modular, în funcție de aplicație, putându-se combina diferiți senzori, detectoare și separatoare într-un singur echipament. Sistemele de separare (duzele de aer, clapete, etc.) elimină materialele nedorite din fluxul de materie primă în timpi de ordinul milisecundelor.

Datorită tehnologiei inovatoare HRF, sistemele de detecție au cea mai mare sensibilitate de scanare pentru toate materialele și elimină automat contaminanții metalici cu mecanismele de separare corespunzătoare, în funcție de proprietățile materialelor.

Frecvența specială a semnalului de detecție facilitează detectarea și îndepărtarea metalelor feroase și neferoase, și chiar a particulelor minuscule din oțel inoxidabil nemagnetic.

Datele furnizate de senzori sunt pur și simplu materia primă. Funcția auto-învățare utilizează algoritmi inteligenți pentru a asigura o diferențiere precisă între elementele din fluxul de materiale. Mașinile ”înțeleg” ce detectează senzorii. În timpul procesului, aceștia ”învață” automat valorile de referință din timpul funcționării, astfel încât sistemele să atingă potențialul de performanță deplină într-o clipă.

Echipamentele electronice de evaluare GENIUS+ și PRIMUS+ au o capacitate de memorare până la 240 de produse și o funcție de auto-învățare a acestora.

Produsele Sesotec se instalează ușor, au cea mai mare precizie de detectare, sunt ușor de folosit, iar întreținerea și curățarea se realizează ușor.

Sisteme pentru detectarea și separarea metalelor în aplicații ale maselor plastice de cădere liberă a fluxului granulelor