21 Jun, 2024

SKZ semnează un parteneriat de distribuție în România, cu Plastics Bavaria

Plastics Bavaria Equipment & Systems srl devine reprezentant oficial SKZ Süddeutscher Kunststoff Zentrum în România

Würzburg, Germania, 15 aprilie 2024 - Începând cu luna aprilie 2024, SKZ - Centrul de Pregătire și Perfecționare German va intra pe piața românească de mase plastice alături de noul său partener de vânzări, Plastics Bavaria Equipment & Systems srl. De două decenii, Plastics Bavaria este parte integrantă a pieței românești de mase plastice, în domeniul utilajelor de prelucrare a maselor plastice, injecție și extrudare și reprezintă deja pe piață diverse companii din industrie.

 

Plastics Bavaria, partener și reprezentant oficial SKZ în România

"Prin Plastics Bavaria, SKZ are acum pe piața din România un partener care cunoaște nevoile potențialilor clienți, are legături puternice cu industria maselor plastice și va crește în mod activ profilul SKZ în România, în cooperare cu sediul central din Würzburg",

declară Matthias Ruff, semnatar autorizat și șef al Departamentului Sales Education & Research al SKZ.

 

Cursurile de formare SKZ - portofoliul complet 

Agenția de vânzări SKZ va distribui întregul său portofoliu: cursuri de formare susținute la sediul din Germania, cursuri de formare în România, la sediul clientului sau în centrul tehnic Plastics Bavaria, cursuri online (live din studioul online SKZ) și cursuri de formare web-based (pe platforma e-learning).

În domeniul formării profesionale, SKZ este un furnizor de cunoștințe de la nivelul de producție, până la clasa C. Serviciile de cercetare și dezvoltare ale SKZ se extind, de asemenea, la piața românească de mase plastice.

 

SKZ, un nume cunoscut la nivel internațional

"Sărbătorim peste 20 de ani de activitate, cu sute de proiecte implementate și o gamă largă de servicii în industria maselor plastice, aici, în România. Astfel, parteneriatul cu SKZ vine firesc, extinzând portofoliul de cursuri oferite clienților noștri cu know how-ul valoros pe care SKZ îl oferă. Acest parteneriat plasează SKZ, alături de Plastics Bavaria, în prim-planul industriei din România, consolidând capacitățile clienților noștri și crescând nivelul de instruire al comunității de prelucrare a materialelor plastice",

a declarat Radu Mareș, Director al Plastics Bavaria.

 

Benjamin Baudrit, Director general adjunct pentru educație și cercetare SKZ, conchide:

"SKZ activează de ani de zile la nivel internațional, dar încă nu am fost prezenți în România cu activitățile noastre de formare. Acest lucru este pe cale să se schimbe!"


Descoperiți toate modulele de curs oferite prin intermediul Plastics Bavaria.

SKZ semnează un parteneriat de distribuție în România, cu Plastics Bavaria