22 Apr, 2021

Soluții moderne pentru fabrici inteligente, de la Motan Colortronic

Compania Motan Colortronic a identificat de timpuriu oportunitățile oferite de producția în rețea. Încă din 2004, sistemul Motan de tip CONTROLnet cu conceptul său de comandă integrată a furnizat condițiile pentru o fabrică inteligentă.

Isny, 16 mai 2017 – Odată cu dezvoltarea interfeței pentru automatizări industriale de tip OPC, Motan Colortronic este primul furnizor de periferice capabile să comunice cu mașinile de procesare independent de producător și platformă. În proiectele pilot, Motan Colortronic lucrează curent cu diverși producători de mașini pentru soluții inteligente cu scopul de a sprijini optimizarea valorii adăugate în unitățile centrale de comandă.
 

Soluții inteligente de la Motan Colortronic
 
Atunci când este automatizat, procesul de uscare poate fi sincronizat cu pornirea planificată a producției mașinii de procesare. Viceversa, la sfârșitul producției, golirea recipientului de uscare poate fi programată, luând în considerare numărul de unități rămase. Acest fapt economisește energie și materiale.
 
Lipsa alimentării cu material și oprirea iminentă a mașinilor sunt detectate devreme și pot fi prevenite în avans. Sistemul furnizează întotdeauna informații despre alimentarea cu material curent sau rămas și despre unitățile care urmează a fi produse. Aceste informații apar pe display-ul central al mașinii de procesare și oferă operatorului o transparență maximă asupra situației curente a întregului proces.
Producție inteligentă de la Motan Colortronic
 
Sistemul LINKnet 3.0 oferă tot ceea ce clientul așteaptă de la un sistem modern de management al materialelor: utilizarea capacității instalației, urmărirea loturilor, gestionarea utilizatorilor și a rețetelor. Funcții precum furnizarea de date de proces și arhivarea pentru sistemele de prelucrare din aval generează valoare adăugată pentru clienții Motan. Structura modulară a LINKnet 3.0 permite în orice moment extinderea standardului, pentru a implementa cerințele specifice ale clienților.

 

Servicii inteligente de la Motan Colortronic
 
Cu noua unitate Motan de comandă de la distanță, toate componentele sistemului de alimentare pot fi monitorizate prin internet și / sau intranet. Depanarea rapidă și analiza, monitorizarea și documentarea stărilor sistemului ajută la asigurarea disponibilității sistemului. De la "manipularea materialelor" la "managementul durabil al materialelor".


Produse inteligente de la Motan Colortronic
 
Noile game modulare de uscare LUXOR EM A și LUXOR E A permit realizarea unor sisteme de producție inteligente prin simpla conectare. Datorită compatibilității rețelei, toate avantajele pot fi utilizate într-o soluție integrată de sistem. Astfel, este posibilă integrarea etapelor de proces: transport, regranulare și uscare, într-o singură unitate funcțională.
 
Modul în care le este permis clienților să obțină un avantaj competitiv în ceea ce privește randamentul și economia sistemelor, precum și calitatea produselor finale – acesta este produsul inteligent oferit de Motan Colortronic!

Soluții moderne pentru fabrici inteligente, de la Motan Colortronic