16 Apr, 2024

SPECTROFLEX V - noua unitate Motan de dozare volumetrică cu sistem de schimb flexibil

Fie că este vorba de material pulbere, granulat, regranulat sau sub formă de fulgi sau fibre, SPECTROFLEX V este noua unitate de dozare volumetrică pentru procese continue, concepută pentru aplicații diverse.

Isny, 27 iunie 2017 – În cazul în care culoarea materialului, caracteristicile curgerii sau dimensiunea granulelor trebuie modificate, sistemul unic SPECTROFLEX V Motan oferă o modalitate simplă de a schimba materiale în mai puțin de un minut, fără a fi nevoie de unelte.

SPECTROFLEX V poate fi modificat cu ușurință în mai puțin de un minut!

Modulele de schimb cu singur sau dublu șnec, precum și buncărul de alimentare ușor de curățat, permit schimbări rapide și ușoare de materiale, reducând astfel timpii de oprire a producției. Un alt avantaj important al SPECTROFLEX V: alimentatorul de material montat pe capacul buncărului nu trebuie să fie înlăturat în timpul schimbării materialului. Rezultă o eficiență mai mare și o durată mai scurtă de oprire a producției.

Datorită funcționării rolelor ajutătoare, materialele care nu curg liber, precum şi cele fragile, nu mai sunt o problemă. Acționat de un motor independent și conceput pentru 48 de setări diferite, SPECTROFLEX V oferă o precizie ridicată a dozării pentru o gamă largă de materiale - chiar și pentru cantități mici de dozare, iar designul special al rolelor eliptice oscilante prelungește durata de viață a buncărelor de material din poliuretan.

SPECTROFLEX V este echipat cu un ecran tactil intuitiv pentru o comandă ușoară, fără probleme. Integrarea într-o rețea CONTROLnet existentă este posibilă printr-o interfață Ethernet - ca opțiune, comanda alimentării poate fi, de asemenea, integrată în reţea.

Noua unitate de dozare SPECTROFLEX V este o opțiune eficientă şi rentabilă pentru procese continue, având comanda compatibilă cu rețeaua și poate fi oferită clienților. 

SPECTROFLEX V - noua unitate Motan de dozare volumetrică cu sistem de schimb flexibil