22 Jul, 2024

Un nou parteneriat Plastics Bavaria - REP

Prin noua colaborare cu firma REP, Plastics Bavaria devine partenerul de încredere pentru vânzarea mașinilor de injecție cauciuc în România.

Corbas, 29 Iulie 2019 - Plastics Bavaria are plăcerea să anunțe un nou parteneriat semnat cu REP, lider în producția mașinilor de injecție cauciuc, cu o istorie de succes de peste 100 de ani.

Compania a fost fondată la Lyon, în Franța, iar în anul 1948 REP brevetează și comercializează prima mașină de injecție cauciuc. Mașinile REP sunt cunoscute în întreaga lume pentru design-ul robust, fiabilitatea și tehnologia lor inovatoare, de neegalat. 

Acest parteneriat pe care Plastics Bavaria l-a dezvoltat cu REP aduce împreună două companii de top, pentru care serviciile de calitate și produsele premium sunt în prim plan. Prin noua colaborare, Plastics Bavaria devine partenerul de încredere pentru vânzarea mașinilor de injecție cauciuc în România.

Stewart Knight, Sales and Partnership Manager REP, susține: ”Succesul pe care REP l-a avut în România în ultimii ani ne-a pus în fața necesității de a avea un partener local, care să comunice direct cu clienții din țară. Plastics Bavaria și REP împărtășesc aceeași sete pentru excelență, astfel că, atunci când a apărut oportunitatea de colaborare, cele două companii s-au alăturat în mod natural. Viteza cu care acest parteneriat se dezvoltă nu se datorează doar competențelor tehnice, ci mai ales persoanelor implicate care lucrează ca o echipă”.

Radu Mareș, CEO Plastics Bavaria, ne declară: ”Când ne uităm la brandurile premium pe care Plastics Bavaria le reprezintă de peste 16 ani, era normal să adăugăm și firma REP în portofoliul nostru. REP se potrivește perfect acum printre brandurile internaționale pe care le reprezentăm: KraussMaffei, Motan Colortronic sau Regloplas. Clienții noștri sunt câștigătorii acestui efort comun, deoarece primesc de la un singur furnizor cele mai bune echipamente de prelucrare a cauciucului, servicii complete de consultanță și suport pe toată perioada de funcționare a sistemelor, toate la un preț competitiv”. 

Satisfacția clienților este cel mai important principiu după care ne ghidăm activitatea, de peste 16 ani. Calitatea servicii lor și ambiția de a face față tuturor provocărilor reprezintă fundamentul succesului Plastics Bavaria.

Un nou parteneriat Plastics Bavaria - REP