21 Jun, 2024

Un nou separator de metale în familia Sesotec: RAPID PRO-SENSE 6

Noul separator de metale Sesotec RAPID PRO-SENSE - mai multă valoare adăugată prin creșterea timpului de funcționare, concomitent cu reducerea costurilor.

Schönberg, 05 martie 2020 - Sesotec extinde gama de separatoare de metale, pentru materiale care au cădere liberă, cu un nou echipament: RAPID PRO-SENSE 6. Acesta este optimizat pentru aplicații în industria maselor plastice, în special pentru producătorii de material granulat și materiale compozite.

Separatoarele de metale au utilitate în asigurarea calității produsului final din perspectiva materiei prime. Compania Sesotec este specializată în dezvoltarea de echipamente pentru detectarea metalelor, având peste 40 de ani experiență în domenii precum industria maselor plastice, industria alimentară și procesele de reciclare. Noul echipament RAPID PRO-SENSE 6 aduce plus-valoare întregului portofoliu al producătorului, fiind compatibil și cu aplicații care implică materiale abrazive. Detectarea și separarea particulelor metalice se face cu foarte mare acuratețe, iar funcția Jurnal al înregistrărilor permite trasabilitatea completă a procesului. 

RAPID PRO-SENSE 6 a fost proiectat pentru a permite rezistența la uzură și adaptarea la cerințele specifice ale companiilor care activează în industria de prelucrare a maselor plastice, indiferent dacă este vorba despre producție sau import - export de bunuri. Acesta contribuie și la creșterea fiabilității procesului în derulare, operațiunile de curățare realizându-se într-un timp foarte scurt și fără a fi necesare unelte sau instrumente suplimentare, chiar și în cazul instalațiilor complexe. Astfel, acesta este ideal în producția de material compozit, unde schimburile de culoare sunt frecvente și este necesar ca timpii de curățare sa fie foarte scurți. Opțional, echipamentul poate fi dotat cu duze pentru curățarea interioară cu apă.

Timpii foarte scurți în care echipamentul este oprit pentru curățare implică un timp mai mare în care echipamentul funcționează, contribuind astfel la reducerea costurilor cu resursele umane, creșterea disponibilității liniei și eficientizarea procesului de producție.

Echipamentele RAPID PRO-SENSE 6 sunt dotate cu interfață Ethernet, permițând schimburi de date în procese IoT (Internet of Things). În acest fel, toate informațiile și instrumentele necesare efectuării analizelor de management și optimizare a celulelor de producție sunt la dispoziția producătorului.

Plastics Bavaria vă pune la dispoziție întreaga gamă Sesotec de echipamente pentru detectarea și separarea metalelor, iar specialiștii noștri sunt întotdeauna pregătiți pentru a veni cu soluțiile care să răspundă în mod eficient cerințelor dumneavoastră.

 

Referințe: Articol  Produs

Un nou separator de metale în familia Sesotec: RAPID PRO-SENSE 6
Un nou separator de metale în familia Sesotec: RAPID PRO-SENSE 6
Un nou separator de metale în familia Sesotec: RAPID PRO-SENSE 6