22 May, 2024

Un nou serviciu oferit de Plastics Bavaria în România - piese de schimb Netstal

Plastics Bavaria pune la dispoziția clienților săi serviciul de comenzi piese de schimb pentru orice echipament Netstal și vă oferă posibilitatea de a plasa comenzile direct în România. 

Brașov, 17 septembrie 2019 - Începând cu finalul lunii septembrie, Plastics Bavaria vă pune la dispoziție serviciul de comenzi piese de schimb pentru orice echipament Netstal.

Prin noul parteneriat pe care Plastics Bavaria l-a încheiat cu Netstal în decursul anului, am demarat o nouă activitate de livrare piese de schimb pentru orice echipament Netstal. 

Netstal este marcă internațională care oferă produse premium și soluții tehnologice de înaltă precizie în domeniul maselor plastice, punând la dispoziția procesatorilor utilaje de ultimă generație, cu un grad ridicat de precizie și  de mare viteză. 

Echipa departamentului de service Plastics Bavaria a urmat o perioadă de școlarizare la Netstal, în Elveția, pentru a putea oferi clienților din România suportul necesar pentru definirea pieselor de schimb. În urma acestei specializări, vă stăm la dispoziție și vă oferim posibilitatea de a plasa comenzile direct în România. Avem acces și suntem conectați la sistemul informatic Netstal, ceea ce ne oferă posibilitatea de a verifica stocurile și de a lansa comenzile instant. Toate opțiunile la care avem acces înseamnă pentru dumneavoastră timp de reacție mult mai scurt și servicii de import deja rezolvate.

În plus, vă oferim garanție la piesele de schimb, serviciu pe care Netstal nu îl punea la dispoziție până acum în România.

Un nou serviciu oferit de Plastics Bavaria în România - piese de schimb Netstal