22 Jul, 2024

VISUDESK - Noul software pentru sistemele de sortare și detectare a metalelor Sesotec

VISUDESK, noul software de vizualizare pentru mașinile de sortare Sesotec, permite monitorizarea și gestionarea centralizată a tuturor proceselor pentru o eficiență și o rentabilitate crescute.

 

Schönberg, 23 noiembrie 2022 - Pentru operatorii de fabrici de sortare și reciclare, datele de proces sunt esențiale în vederea îmbunătățirii calității produselor și a eficientizării proceselor de sortare și reciclare. Cu ajutorul acestor date, pot fi stabilite măsuri și decizii specifice pentru a crește eficiența procesului și pentru a minimiza timpii morți ai liniilor de producție.

 

Operatorii de echipamente de sortare și reciclare sunt supuși unei presiuni constante pentru a îmbunătăți calitatea produselor și eficiența proceselor lor. Prin valorificarea datelor de proces, companiile de reciclare pot lua decizii în cunoștință de cauză și pot implementa măsuri strategice pentru a spori eficiența și profitabilitatea proceselor de sortare.

Sistemele Sesotec pentru detectarea și separarea metalelor în aplicații de cădere liberă a fluxului granulelor ajută la obținerea celor mai bune rezultate în asigurarea calității, inspecția bunurilor intrate și protecția mașinilor. Noul software de vizualizare VISUDESK a fost conceput pentru a oferi acces la rapoarte și statistici care pot asigura monitorizarea și gestionarea centralizată a tuturor proceselor de sortare dintr-o unitate de reciclare echipată cu dispozitive Sesotec.

Software-ul de vizualizare Visudesk constă într-un tablou de bord browser-based care poate fi accesat prin intermediul unui computer personal, al unei tablete sau al unui smartphone. 

"Rapoartele și statisticile sunt furnizate pentru a permite monitorizarea și gestionarea centralizată a tuturor proceselor de sortare. De asemenea, este posibilă configurarea unor notificări personalizate prin e-mail către anumiți angajați, în cazul în care apar condiții care ar putea duce la defectarea echipamentului.", precizează Sesotec.

Cu software-ul de vizualizare Visudesk, puteți urmări toate datele de proces și de utilizare de la dispozitivele de sortare și de detectare a metalelor Sesotec, interconectate într-un tablou de bord cuprinzător. Tabloul de bord a fost conceput pentru a oferi o imagine de ansamblu a unei linii de sortare complete, precum și informații despre grupuri specifice de dispozitive, permițând unei companii să creeze rapid configurații și să automatizeze schimburile de echipamente, potrivit Sesotec.

 

Transparență sporită

 • Tablou de bord browser-based pentru acces facil prin intermediul desktop-ului, tabletei sau smartphone-ului
 • Monitorizare, vizualizare și control centralizat al proceselor de sortare
 • Rapoarte și statistici valoroase pentru creșterea calității produselor și eficientizarea proceselor

 

 

 

 

Control deplin

 • Integrarea sistemelor de sortare, a sistemelor de analiză și a detectoarelor de metale Sesotec
 • Generarea simplă a configurațiilor de sistem și comutarea automată între echipamente
 • Comunicare securizată a datelor prin intermediul protocolului de comunicare OPC UA
 • Dacă este necesar, tehnicienii Sesotec oferă asistență de specialitate pentru optimizarea proceselor

 

 

 

 

Rentabilitate

 • Optimizarea simplă și rapidă a proceselor de sortare
 • Decizii bazate pe date pentru o optimizare continuă
 • Permite realizarea de analize comparative între liniile de producție
 • Permite efectuarea de lucrări de mentenanță preventivă și reducerea timpilor morți

 

 

 

 

Software-ul de vizualizare VISUDESK comunică prin OPC UA, poate fi actualizat în orice moment și este, desigur, compatibil cu Sesotec VISUTEC.

Surse: sesotec.comrecyclingtoday.com


Sesotec este unul dintre cei mai mari producători și dezvoltatori de sisteme de inspecție, separare și sortare, la nivel mondial. Sistemele Sesotec sunt utilizate în linii de producție, împachetare și în pregătirea materialelor pentru reciclare.

Plastics Bavaria, partener și reprezentant Sesotec în România, vă pune la dispoziție  gama completă de servicii conexe în domeniul soluțiilor pentru detectarea, sortarea și separarea metalelor, iar specialiștii noștri sunt întotdeauna pregătiți pentru a oferi soluții adaptate eficient cerințelor dumneavoastră.

VISUDESK - Noul software pentru sistemele de sortare și detectare a metalelor Sesotec